Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTKA spiaceho otca sa stala hitom internetu: Keď ju uvidíte celú, dostane aj vás!
Zdielať na

FOTKA spiaceho otca sa stala hitom internetu: Keď ju uvidíte celú, dostane aj vás!

Zdroj: Facebook/Monica Weber

Keď mu žena dala za úlohu postrážiť ich štyri deti, ani vo sne ju nenapadlo, ako šikovne si to ocko zariadi. Toto nemá chybu, pozrite sa!

Monica Weber z Colorada si potrebovala v pokoji nakúpiť, tak sa s manželom dohodli, že pôjde sama a on sa postará o ich štyri ratolesti. Ako sa mu to podarilo zvládnuť a pritom si oddýchnuť? To musíte vidieť!

Toto vás pobaví rovnako ako nápad štvornásobného ocka...

​Geniálny nápad!

Monicin manžel Michael je zdravotník a vojak v jednej osobe a tak so strážením detí nemal absolútne žiadny problém. Dokonca našiel spôsob, ako tento čas využije na oddych a relax. Čo také vymyslel?

Kým jeho manželka odišla na nákup, zadal svojim štyrom deťom naozaj zaujímavú a kreatívnu výzvu. Kým on bude ležať na gauči a „pózovať,“ deti ho majú nakresliť. Dieťa, ktorému sa to podarí najlepšie, malo sľúbenú čokoládovú odmenu.

Keď sa Monica vrátila z nákupu, nemohla uveriť vlastným očiam. Deti poslušne a bez slova sedeli, kým tatinko chrápal na gauči. Dokonca ju upozornili, aby ho nezobudila a aby mohli dokončiť svoje obrázky. Prekvapená mamička si pohľad na svoju rodinu jednoducho musela odfotiť a podelila sa s ním na sociálnej sieti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=162819024959501&set=p.162819024959501&type=3&theater 

Príspevok si okamžite získal tisíce lajkov a zdieľaní, no našli sa aj takí, ktorí konanie otca považovali za nezodpovedné. Manželka však všetkých hejterov upokojila tým, že deti už nie sú najmenšie a tí najstarší by otca určite okamžite zobudili, ak by hrozilo nejaké nebezpečenstvo. Dodala tiež, že Michael má kvôli svojej práci veľmi ľahký spánok, takže ak by sa niečo udialo, alebo by buchli dvere, isto by hneď vyskočil.

Máte podobnú príhodu s otcom vašich detí aj vy? Napíšte nám!

Súvisiace články

Najčítanejšie