Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina Alagič si dopriala vychytávku, z ktorej ženy padli na zadok: TOTO by chcela každá matka
Zdielať na

Jasmina Alagič si dopriala vychytávku, z ktorej ženy padli na zadok: TOTO by chcela každá matka

Zdroj: Instagram/JA

Kúpili ste si niekedy niečo len preto, lebo produktu robila reklamu niektorá z našich celebrít? Nie ste jediní! Mnohí neodolajú šikovnej kampani na sociálnych sieťach a investujú do vychytávky, ktorá v skutočnosti nemusí fungovať. To však rozhodne neplatí o kúsku, ktorý zviditeľnila Jasmina Alagič.

Mnohé tehotné celebrity aj tie, ktoré už porodili, zarábajú aj vďaka tomu, že svoju tvár prepožičajú niektorému z produktov pre deti. Sociálne siete sú potom plné rôznych krémov, fľašiek, hračiek a najmä kočíkov od výmyslu sveta.

Páči sa vám tohtoročná víťazka Česko Slovensko má talent?

​Jasmina Alagič, ktorá sa teší zo svojho prvé synčeka Sanela, nie je výnimkou. Aj ona propaguje detské veci, ktoré u nej fungujú a uľahčujú jej starostlivosť o bábätko. Na Instagrame ukázala, pre akú autosedačku sa pre Sanela rozhodla a rozhodne nejde o bežnú vec, ale o sedačku s kolieskami!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Okey teraz tu mam pre Vás radu nad zlato! Neprehanam ani trosku. Sľubujem. Ak sa budete rozhodovat pre prvú autosedacku tak jednoznačne #doona! A ak hovorím jednoznačne, myslím tým NAJEDNOZNACNEJSIE! Mne ju poradili vo @funbaby.cz a na rovinu poviem v živote som predtým o nej nepočula. Bol tam ale úžasný pan ktorý musí veľmi ľúbiť svoju manželku, pretože mi s láskou opisoval aká obrovská pomoc pre ňu doona bola. Nie vždy máme možnosť mat pri sebe chlapa co nám to neuveriteľne ťažké vajíčko s tým stále ťažším bábätkom môže odniesť. A je to v poriadku lebo všetko zvládnete sama. Úplne hravo dokonalo pretoze a teraz si sadni :❗ DOONA MA V SEBE ZABUDOVANÉ KOLIESKA❗ Už nemusíš stále vlacit a skladať kočík aj keď ideš iba na nákup, alebo k lekárovi, autosedacku iba vytiahnem z auta rozložím jedným stlačením jej zabudované kolieska a pekne si Sanelka tlačím pred sebou ako v mini kočíku ? Ďakujem za tento vymyslel, neprejde jeden deň kedy by som za túto pomôcku nepodakovala a neprejde jeden týždeň kedy by mi iná mamička nepovedala: Pre Boha prečo sa toto ku mne nedostalo skôr?‍♀️ PS: Vo @funbaby.cz nájdete aj iné farby? PS2: Ak náhodou začnú odpadávat maminy ktoré to prežívajú všetko intenzívnejšie mysliac si ze tým niekto môže nahradiť kočík, prosím, pozrite si pár riadkov vyššie kde píšem pri ktorých prípadoch je to mega super, také tie bežné denno denne veci ktoré ale nezaberajú 3 hodiny?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

 Hoci na prvý pohľad vyzerá ako bežný model, dá sa rozložiť na mini kočík, s ktorým hravo zvládnete nákupy aj návštevu lekára bez toho, aby ste ťažkú autosedačku museli vláčiť v rukách alebo z kufra vyťahovať kočík. „Ďakujem za tento výmysel, neprejde jeden deň, kedy by som za túto pomôcku nepoďakovala a neprejde jeden týždeň, kedy by mi iná mamička nepovedala: Pre Boha, prečo sa toto ku mne nedostalo skôr,“ zverila sa Jasmina a tie ženy, ktoré túto vychytávku vyskúšali, s ňou súhlasia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Laku noč moja mala barbiko.. ❤️ Toto nieje môj bežný uspavaci make up sľubujem, to Mimi Moj @milanwtf robil?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie