Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
13-ročná školáčka TO tajila aj pred rodičmi: Keď ju mama objala, zostala v šoku!
Zdielať na

13-ročná školáčka TO tajila aj pred rodičmi: Keď ju mama objala, zostala v šoku!

Zdroj: Profimedia

Dievča vyšlo po čase s pravdou von a svojimi úprimnými príspevkami si získala tisíce priaznivcov, ale aj hejterov, ktorí ju odsudzujú. Pozrite sa, prečo!

Polina Fetisova (16) otehotnela, keď mala iba 13 rokov a tajila to pred rodičmi aj v škole. Dnes už nič neskrýva a so svoj príbeh zverejnila pred celým svetom.

Bála sa priznať

Ruská školáčka mala čerstvých 13 rokov, keď zistila, že je tehotná. Nevedela čo má robiť, bála sa a bola vystrašená. Chlapec, ktorý ju oplodnil, ju nielen odmietol, ale v škole sa jej posmieval.

Polina sa priznala, že spolužiaci v škole ju od začiatku šikanovali. „Si tučná, škaredá a nechutná,“ počúvala každý deň. Žiaci ju ponižovali a urážali bez toho, že by mali na to nejaký dôvod.

„Uvedomila som si, že som tehotná a bola som úplne sama. Skrývala som sa. Po nociach som plakala. Bola som vydesená, pretože som nevedela, či je dieťa v poriadku a nedokázala som to povedať rodičom," hovorí Polina a vysvetľuje, že tí si nič nevšimli, lebo bola vždy bacuľatejšia a pod voľným oblečením bruško nebolo vidieť.

Profimedia

Šok aj úľava

Jedného dňa ju mama pevnejšie objala a zostala vydesená, pretože zacítila kopnutie z jej brucha. Dcéru okamžite zaviezla ku gynekológovi, ktorý potvrdil že je tehotná a dokonca už v 35.týždni!

Bolo to ťažké, ale Poline sa uľavilo, že to mama konečne vie a dnes by jej to určite povedala skôr. Narodilo sa jej zdravé dievčatko, ktoré dostalo meno Ulyana.

Polina má dnes 16 rokov a jej dcérka bude mať 3. Svoj príbeh sa rozhodla zverejniť na sociálnych sieťach, kde má veľké množstvo sledovateľov. Mnohí ju podporujú a obdivujú, ako to s dcérkou zvláda, iní jej vypisujú nenávistné komentáre.

Jej cieľ je však jasný, vďaka popularite na sociálnych sieťach zarába na reklame a získané peniaze chce použiť na štúdium a tiež pre svoju dcérku. Držíme im palce!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie