Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dcéru dala po pôrode na adopciu: Po 18-tich rokoch sa stalo niečo neuveriteľné
Zdielať na

Dcéru dala po pôrode na adopciu: Po 18-tich rokoch sa stalo niečo neuveriteľné

Zdroj: Adrian Collins

Tento príbeh je skutočný, hoci pripomína skôr vymyslený filmový scenár. Život nám pripravuje množstvo nečakaných prekvapení a toto je jedno z nich.

Adrian Collins sa narodila prvá dcéra počas nástupu na vysokú školu. S ťažkým srdcom ju dala na adopciu a po dlhých osemnástich rokoch sa stalo niečo úžasné!

Každú stredu o 21:35 na JOJke sledujte skvelú takshow Čau Lujza!

Táto matka piatich detí si vždy priala mať veľkú rodinu a jej snom bolo, aby dokázala svoje deti bez problémov zabezpečiť. Prvá dcéra sa jej ale narodila o pár rokov skôr, než plánovala, a po dlhom premýšľaní zvolila pre svoju dcéru nakoniec cestu adopcie. "Pre dievčatko si prišla rodina, ktorú som sama vyberala. Vzali nám ju pár hodín po pôrode. Na jej malé ručičky som myslela každý deň," spomína Adrian.

Adopcia je podľa Adrian v určitých prípadoch správne riešenie. Ona sama si bola ešte donedávna istá, že adopciou svojej dcére otvorila dvere k lepšiemu životu. Túžba po materstve sa ale z jej života nevytratila a počas nasledujúcich niekoľkých rokov priviedla na svet troch synov.

"Vďaka tomu, že som vedela, čo pre ženu znamená vzdať sa dieťaťa, začala som v tejto oblasti pracovať." Adrian bola dokonca jednou ženou požiadaná, aby sa stala náhradnou mamičkou jej nenarodeného syna. "Ja aj môj manžel sme súhlasili. Chlapci sa na ďalšieho bračeka tešili a pre mňa to bola veľká česť."

Lenže krátko potom, čo si rodina Collins priviezla domov nového člena rodiny, ozvala sa im prvorodená dcéra. "Mala dvanásť a túžila sa s nami pravidelne vídať. Cítila som sa konečne kompletne a dokonalo šťastná, lenže jej adoptívnym rodičom sa táto zmena nepáčila, preto sa dcéry v jej dospelosti zriekli," dodáva Adrian. Ona aj jej manžel neváhali ani minútu a vlastnú dcéru si ihneď osvojili. Dnes je Adrian matkou piatich detí a jej život je vraj takto úplne dokonalý!

Adrian Collins

Adrian Collins

Súvisiace články

Najčítanejšie