Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dávali im iba 10-percentnú šancu na život: Identické dvojičky dnes hviezdia v modelingu
Zdielať na

Dávali im iba 10-percentnú šancu na život: Identické dvojičky dnes hviezdia v modelingu

Zdroj: Instagram/jayde_jenson_rocco

Lekári ich pripravovali na to, že ich deti pravdepodobne zomrú ešte pred narodením, alebo bude možné zachrániť len jedno z nich. Našťastie, prognózy lekárov sa nesplnili a z chlapcov sú dnes úplne zdraví fešáci.

Jayde White (29) a jej manžel Marcus (38) z Essexu prežívali strašné chvíle, keď im lekár oznámil, že dvojičky, na ktoré sa nesmierne tešili, majú transfúzny syndróm (TTTS), ktorý bráni rovnomernému prietoku krvi medzi nimi. S touto komplikáciou im dávali iba 10-percentnú šancu na prežitie, resp. jednému z nich.

Najťažšie rozhodnutie

Obaja rodičia boli z ortieľu lekárov zarmútení a snažili sa zistiť všetky informácie o tejto zdravotnej komplikácii. Po krátkom rozhodovaní sa budúca mamička rozhodla pre riskantnú laserovú operáciu, ktorá bola našťastie úspešná a upravila detičkám reguláciu prietoku krvi.

Identické dvojičky Rocco a Jenson sa narodili predčasne, ale boli úplne zdraví. Rodičia sú šťastní a vďační za to, že moderná medicína dokáže aj takéto zázraky! Keby nebolo spomínaného zákroku počas tehotenstva, pravdepodobne by ani jeden z nich nebol na svete.

https://www.instagram.com/p/BZgKOBqDfHI/

Hviezdy modelingu

Keď sa chlapci narodili, rodičia im založili vlastný Instagram, kde zverejňovali ich fotky a zdieľali svoju obrovskú radosť, že napriek komplikáciám nakoniec všetko dobre dopadlo! Ozvalo sa im tiež niekoľko rodičov, ktorí prešli alebo prechádzali rovnako náročným obdobím.

Netrvalo to dlho a chlapcov na Instagrame sledovalo stále viac ľudí, až sa im jedného dňa ozvala modelingová agentúra, ktorá si rozkošných chlapcov vybrala do reklamy. Dnes majú tri roky a fotili už pre mnohé známe značky.

Len sa pozrite na týchto rozkošných fešákov, vôbec sa nečudujeme, že sú na roztrhanie!

https://www.instagram.com/p/BwKQ6xVgRo2/

https://www.instagram.com/p/BuEyjwbAdQ1/

https://www.instagram.com/p/Bsxh_7-gSdm/

https://www.instagram.com/p/B0klo7KlKM7/

https://www.instagram.com/p/Bq-eGjdg8fN/

https://www.instagram.com/p/BqDQlP7A8r4/

https://www.instagram.com/p/B1J1zYzlKeL/

Súvisiace články

Najčítanejšie