Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Porodila 10 synov, no život jej pripravil ďalšie prekvapenie: Pozrite sa na jej rodinu!
Zdielať na

Porodila 10 synov, no život jej pripravil ďalšie prekvapenie: Pozrite sa na jej rodinu!

Zdroj: Profimedia

Ako sa hovorí, človek mieni, pán Boh mení... Títo manželia rozhodne toľko detí neplánovali, ale nakoniec sú šťastní, že im osud doprial veľkú rodinu.

Alexis a Davida zo Škótska pozná vďaka ich deťom mnoho ľudí z celého sveta. V priebehu 15-tich rokov sa im narodilo 10 detí a všetci chlapci. Akoby to nestačilo, do rodiny pribudol aj ďalší potomok!

O výchove chlapcov vedia svoje aj rodičia zo seriálu Naši!

Na 11. pokus dievčatko!

Manželia Brettovci majú desať synov vo veku od 2 do 17 rokov, ale stalo sa to, čo už nikto z nich čakal. Alexis otehotnela opäť. Ale tentokrát sa im narodila dcérka, ktorá dostala meno Cameron.

11-násobná mamička sa priznala, že ona sama súrodencov nemala, bola jedináčik a ani vo sne by ju nenapadlo, že bude mať takú veľkú rodinu. Ľudia si myslia, že mali toľko detí, lebo stále túžili po dcérke, ale obaja svorne tvrdia, že to nie je pravda. „Jednoducho u mňa žiadna antikoncepcia nezabrala,“ hovorí s úsmevom mamička a zároveň dodáva, že je ich rodina už naozaj kompletná a viac detí neplánujú.

Profimedia

Raritná rodinka sa naozaj nikdy nenudí, takmer neustále sa u nich varí, upratuje a perú niekoľkokrát denne. Hoci sa Alexis nezastaví a nemá veľa času pre seba, za nič by svoju veľkú rodinu nevymenila. V minulosti pracovala ako fitnes inštruktorka a keď podrastie najmladšia dcérka, plánuje sa k svojej profesii vrátiť.

Jej manžel pracuje ako rušňovodič a odchádza ráno z domu o 5:30, takže celý ranný kolotoč musí zvládať úplne sama. Klobúk dole pred touto mamou!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie