Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tormová ukázala brucho po pôrode, matky jej ďakujú: TOTO potrebujeme vidieť!
Zdielať na

Tormová ukázala brucho po pôrode, matky jej ďakujú: TOTO potrebujeme vidieť!

Zdroj: instagram @kristina.tormova

Kým mnohé celebrity sa chvália dokonalými zábermi krátko po narodení potomkov, Kristína opäť všetkým ukázala, ako vyzerá skutočná realita. Foto jej odhaleného bruška si získalo množstvo pozitívnych ohlasov a my sa pridávame k nim!

Kristína Tormová je už niekoľko týždňov šťastnou trojnásobnou mamičkou a spolu s tatinom a dvojičkami Elou a Matildou sa tešia z malého Alanka. Obľúbená herečka, spisovateľka a podnikateľka je známa svojou úprimnosťou, čo opäť raz potvrdila najnovším príspevkom na Instagrame.

Kristínu si v seriáli Som mama obľúbili nielen mamičky!

Každá čerstvá mamička vie, že po pôrode sa jej telo zmení a len ťažko sa dá na to pripraviť. Mnohé ženy sa kvôli nadváhe, ovísajúcemu bruchu, vyťahaným prsiam, striám či celulitíde trápia a chodia zahalené, iné si zverejňované zábery prikrášľujú a neváhajú sa nechať upraviť na beauty klinikách.

Našťastie, máme tu aj tretiu kategóriu, ktorej by mohla predsedať práve Kristína Tormová. Je úprimná, a hoci je herečka, v súkromí sa na nič nehrá a nemá problém ukázať nenalíčenú a opuchnutú tvár a napríklad aj brucho krátko po pôrode.

Namiesto vyplakávania za dokonalými krivkami nám všetkým ukázala, že za svoje telo aj so všetkými nedokonalosťami by sme mali skôr ďakovať. Ona poďakovala konkrétne svojmu bruchu, čím si získala tisíce lajkov a pozitívnych komentárov.

My jej fandíme tiež a dávame palec hore!

https://www.instagram.com/p/B18Go10IYF1/

https://www.instagram.com/p/B15zfmqIR7D/

Súvisiace články

Najčítanejšie