Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Post matky o pomáhaní si otvoril mnohým oči: Súhlasíte s jej slovami aj vy?
Zdielať na

Post matky o pomáhaní si otvoril mnohým oči: Súhlasíte s jej slovami aj vy?

Zdroj: Facebook/Shelby Beck

Úprimný a pravdivý príspevok mamičky si získal tisíce pozitívnych reakcií od rodičov z rôznych kútov sveta. S tým, čo napísala, sa nedá nesúhlasiť!

Post mamičky Shelby Beck je taký jednoduchý a pritom výstižný a pravdivý, že sa vôbec nečujeme, že zaujal mnohých.

Nie je žiadnou hanbou vypýtať si pomoc pri malých deťoch. Svoje vie o tom aj Wanda Adamík Hrycová...

?v=1731394683581415

„Nie je ľahké byť zodpovedný za naše malé deti, ale je to oveľa jednoduchšie, ak si navzájom pomáhame," myslí si Shelby, ktorá opísala svoju príhodu z detského ihriska.

"Dnes ráno, keď som v parku s dieťaťom, všimla som si mamičku, ktorá sa so svojim batoľaťom hrala, dala si ho na hruď a potľapkávala ho. O chvíľu som si všimla, že aj s bábätkom mieri ku mne. Pokrčila ramenami a zahanbene sa ma opýtala, či náhodou nemám detský opaľovací krém, pretože si ho zabudla pribaliť,“ opisuje situáciu mamička, pričom zdôrazňuje, že sa žiadna matka nemusí cítiť zle či previnilo, keď potrebuje pomoc.

"Som vždy k dispozícii a keď je to možné, neváham pomôcť. Nebojte sa ma opýtať, či vám nepožičiam opaľovací krém, vlhké obrúsky, plienky, alebo ovocie pre dieťa. Rada sa s vašim starším pohrám, ak si potrebujete malé bábätko na lavičke nadojčiť, neváhajte ma osloviť, ak chcete mať peknú fotografiu s deťmi. Žiadajte o pomoc, radu, pochopenie. Aj keď sa nepoznáme, sme mamy, a malo by byť samozrejmosťou si pomáhať,“ uzavrela svoj príspevok mamička, ktorej slová zdieľali mnohí rodičia. Súhlasíte s nimi aj vy?

https://www.facebook.com/shelby.beck.1/posts/10101270733174177

Súvisiace články

Najčítanejšie