Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Po pôrode prišla so super nápadom, mamičky sú nadšené: TOTO nám chýbalo!
Zdielať na

Po pôrode prišla so super nápadom, mamičky sú nadšené: TOTO nám chýbalo!

Zdroj: Profimedia

Mladá matka využila dieru na trhu a prišla s novinkou, z ktorej sa stal veľmi rýchlo hit. Prijali by ste takéto oblečenie do šatníka aj vy?

Angličanka Sarah Zakeri (35) dostala skvelý nápad tesne pred pôrodom pri balení tašky do pôrodnice.

Sarah jednoducho chýbalo niečo pohodlné a pritom pekné, v čom by sa mohla aj s bábätkom odfotiť krátko po pôrode. Keďže takýto outfit nenašla v ponuke žiadneho obchodu, rozhodla sa, že sa pustí do navrhovania vlastnej kolekcie.

Šikovná mamička uviedla na trh novú značku My Baby Reign, ktorá sa špecializuje práve na pohodlné a praktické oblečenie pre čerstvé mamičky a ich novorodeniatka. „Mamičky sa v nich budú nielen cítiť skvelo, ale tak budú aj vyzerať!“ hovorí Sarah, ktorá sa teší z veľkého úspechu. Krátko po zavedení značky na trh má objednávky z celého sveta.

Skvelé je, že šaty či župany sú nielen krásne, ale aj veľmi praktické. Sarah myslela aj na dôležité detaily, akými je napríklad zapínanie po celej dĺžke košele. „Mamičky si odopnú zopár gombíkov na dojčenie, prípadne si odhalia časť pri kontrole rany po sekcii a tiež ju môžu nosiť aj rozopnutú ako ľahký vršok,“ vysvetľuje autorka nápadu.

Rovnako praktické a pohodlné sú aj kúsky pre bábätká, s ktorými sa mamička môže takto pekne zladiť. Naozaj milé a ideálne napríklad aj ako darček, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/ByVtMKPJ3Co/

https://www.instagram.com/p/BynBnpHALvc/

https://www.instagram.com/p/ByfqdMYA2eX/

https://www.instagram.com/p/ByDect8gd4D/

https://www.instagram.com/p/ByIP7kxAwgT/

https://www.instagram.com/p/ByBN68yANJM/ 

Súvisiace články

Najčítanejšie