Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Alagič tehotenské tričko spôsobilo ošiaľ: Pozrite sa, čo je na ňom napísané
Zdielať na

Alagič tehotenské tričko spôsobilo ošiaľ: Pozrite sa, čo je na ňom napísané

Zdroj: Instagram/JA

Jasmina Alagič pred pár dňami verejnosti predstavila svoju módnu kolekciu pre tehotné, ktorú vytvorila spoločne v návrhárom Milan Švingálom. Jej súčasťou je aj biele tričko, ktoré ide na dračku.

Ak patríte medzi tehuľky, ktoré sa aj s bruškom chcú páčiť v trendy outfitoch, asi ste sa museli popasovať s problémom. Nájsť tehotenské oblečenie, ktoré super vyzerá, je trochu problém. To si zrejme povedala aj Jasmina, ktorá sa to rozhodla zmeniť. S návrhárom Milan Švingálom dali hlavy dokopy a výsledkom je ich kolekcia s názvom Jami. 

Z takéhoto vyznania sa Jasmine museli podlamovať kolená 

​Jasmina, ktorá sa už čoskoro stane sama matkou ukázala, ako si tehotenskú módu predstavuje podľa seba a uviedla na trh naozaj pekné a elegantné kúsky.

Súčasťou kolekcie je aj jedno biele tričko so slovom, ktoré u budúcich mamičiek vyvolalo hotový ošiaľ! "Dievčatá, muži svojich žien, ktorým chcete zlepšiť deň, kamarátky svojich kamošiek, ktoré sú maminy a vy ich chcete potešiť aj keby "len tak" tak konečne je to tu MOMAGER!...mne už tu práve kvôli nemu išiel vybuchnúť inbox a i keď som na neho mala pomaly viac pozitívnych reakcií ako na tehotenstvo samotné, nežiarlim naň! Tešíme sa veľmi ako sa vám páči," jasá Jasmina zo záujmu o tričko. Páči sa vám?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dievčatááá, muži svojich žien ktorým chcete zlepšiť deň, kamarátky svojich kamošiek ktoré sú maminy a Vy ich chcete potešiť aj keby "len tak" tak konečne je to tuuu MOMAGER! tričko dostupné na @jami_tehotenska_kolekcia utekaj taaam?‍♀️?‍♀️ lebo mne už tu práve kvôli nemu išel vybuchnúť inbox a i keď som na neho mala pomaly viac pozitívnych reakcií ako na tehotenstvo samotné, nežiarlim naň! ?Tešíme sa veľmi ako sa Vám pači? Tramtadadaaaaa! Konečne už teraz Vami obľúbené tričko Momager! dostupné na objednanie oood teeeeeeraz❤️kto je MOMAGER? TY MAAMO! budúca, súčasná akákoľvek! Ty Momagerujes všetko ved to vieš! Tak si to daj rovno na prsia nech to vedia aj všetci na okolo že toto je tvoj full time job všetko ostatné máš brigády ?‍♀️❤️ Len aby ste vedeli, nie je to... no ako to slušne povedať, také to lacnejšie tričko do pupka co končí ako zvonček.. Ja viem ze chápeš čo myslim?je to krásne dlhšie tričko aby ti prekrylo bruško, sadlo ako ušité práve na Teba a ma prepracované prešívanie na chrbte a ramenách skratka toto tričko je MUST HAVE? biela je povinná výbava, postupne ešte urobíme aj iné farby ? Všetky objednávky prosím smerujte bud na mail jami.tehotenska.kolekcia@gmail.com alebo priamo do DM ➡️ @jami_tehotenska_kolekcia

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie