Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Desať rokov kritiky a nenávisti stačilo! Octomama zalepila ústa všetkým hejterom
Zdielať na

Desať rokov kritiky a nenávisti stačilo! Octomama zalepila ústa všetkým hejterom

Zdroj: Profimedia

Hoci mala doma už šesť detí, rozhodla sa podstúpiť umelé oplodnenie a nakoniec porodila osmorčatá, kvôli ktorým sa stala svetovou senzáciou. Od pozornosti médií a nenávistných prejavov ľudí nemá pokoj ani dnes.

Nadya Suleman spôsobila v roku 2009 celosvetový rozruch, keď priviedla na svet osem detí a všetky z nich prežili. Keďže doma ju v tom čase čakalo ďalších šesť detí, ľudia ju kritizovali, že podstúpila umelé oplodnenie iba preto, aby na deťoch zarábala.

Matka 14 detí síce dostala rôznu finančnú aj materiálnu pomoc, ale musela sa poriadne obracať, aby starostlivosť o ne zvládala. Ako sama priznala, v živote urobila veľa chýb, napríklad aj to, že sa istý čas živila ako striptérka a pornoherečka. „Chcela som s tým prestať, ale moja manažérka sa mi vyhrážala, že ma udá na polícii,“ priznala octomama po čase.

Napriek všetkému, čím si  v živote prešla, tvrdí, že svoje deti nadovšetko miluje a nikdy by svoj život za iný nevymenila. Práve preto má plné zuby hejterov a neprajníkov, ktorí jej aj po desiatich rokoch robia zo života peklo, rovnako ako novinári, ktorí ju aj jej deti pravidelne prenasledujú, hoci sa jasne vyjadrila, že si to neželá.

https://www.instagram.com/p/BoF0EphH5TJ/

Nedávno zverejnila na Instagrame dlhý príspevok, ktorý sa týka jej syna Aidana, ktorý je autista. Najviac zo všetkého ju totiž bolí, ak ju ľudia neprávom obviňujú, že sa stará iba o seba a na deti kašle. Toto snáď každého presvedčí, že by jej konečne mali dať pokoj...

„Toto je môj syn Aidan, má 14 rokov a má vážnu formu autizmu a vyžaduje si kompletnú starostlivosť. Aidan nerozpráva, treba ho kŕmiť, nevie sa vypýtať na toaletu, sám sa neumyje a musí byť pod neustálym dohľadom, pretože je schopný vbehnúť do rušnej ulice.

Aidan nie je a ani nikdy nebude samostatný, ale môže sa spoľahnúť na mňa. Som stále pri ňom a pomáham mu pri každom úkone, ktorý počas dňa potrebuje. Je pre mňa prirodzené starať sa o môjho syna, tak, ako o ďalších 13 mojich detí. Moje deti sú môj život. Mnohé sa osamostatnia, ale o Aidana sa budem starať, až kým nezomriem. Milujem ho z celého srdca, myslite na to aj keď nám neustále prepichujete pneumatiky na dodávke, v ktorej moje deti vozím, keď nás prenasledujete a ubližujete nám... Prestaňte už s tým. Stačilo!“ napísala mama 14 detí, ktorá túži konečne normálne a pokojne žiť so svojimi deťmi...

https://www.instagram.com/p/Bw9_S-Nh7uT/

https://www.instagram.com/p/BxZH5MLneT-/

Súvisiace články

Najčítanejšie