Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
10 rokov od pôrodu osmorčat: Octomama priznala peklo, ktoré jej ženy robia
Zdielať na

10 rokov od pôrodu osmorčat: Octomama priznala peklo, ktoré jej ženy robia

Zdroj: Profimedia.sk

Ubehlo už desať rokov od senzačného pôrodu Nadye Suleman. Američanka v roku 2009 priviedla na svet osmorčatá, ktoré spoznal celý svet. Hoci to v živote nikdy nemala ľahké, ani po toľkých rokoch jej niektoré ženy nič nedarujú!

V januári 2009 o Nadye písal takmer celý svet. Jej pôrod bol hotovou senzáciou a zázrak, že sa všetkých osem detí narodilo a prežilo.

Pritom na Nadyu už doma čakalo šesť detí! To jej však nebránilo v tom, aby sa dala umelo oplodniť... Zrejme ani sama nepočítala, že sa jej narodí toľko detí. Ako sama priznala, deti vychováva sama a nikdy to v živote nemala ľahké.

Instagram

​https://www.instagram.com/p/Be_6whvHn-F/

Hoci sa o svoje ratolesti príkladne stará, slávna „octomama“ sa aj dnes stretáva s prevažne nenávisťou a ľudskou zlobou. „Od detstva trpím rôznymi fóbiami a ostatné roky žijem v strese. Ten odbúravam tak, že chodím do posilňovne. Vybrala som si ženskú, kam nechodí až tak veľa ľudí. Aj tam sa však stále stretávam s diskrimináciou. Minule mi vyliali kávu na auto, prepichli pneumatiky, rozbili svetlo... Deje sa to už desať rokov a to len preto, lebo som porodila osmorčatá. Smutné je, že 99% z útočníkov sú ženy, aj matky,“ vyznala sa verejne na Instagrame s prosbou, aby sa jej ľudia neprihovárali a nechali ju konečne žiť.

Instagram

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie