Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fashion blogerky, traste sa! Aha, z dcéry Kim Kardashian rastie módna ikona
Zdielať na

Fashion blogerky, traste sa! Aha, z dcéry Kim Kardashian rastie módna ikona

Zdroj: Profimedia

Má iba šesť rokov, no jej lásku k móde je vidieť na prvý pohľad. Možno ste si mysleli, že je to práca jej mamy, ale tá tvrdí, že dcéra si kreatívne outfity vymýšľa úplne sama.

Kim Kardashian West (38) má s manželom, slávnym raperom Kanye Westom (41) už štyri deti, ale o 6-ročnej North píšu média asi najčastejšie. Dôvodom je práve jej láska k móde a výrazné kúsky, v ktorých sa pravidelne predvádza.

Kim je známou milovníčkou módy a luxusných kúskov a rada ich dopraje aj svojej 6-ročnej dcérke North, za čo už schytala niekoľkokrát ostrú kritiku fanúšikov. Tí jej tiež dali už viackrát najavo, že sa im nepáči, ako z malého dievčatka robí dospeláčku.

Pravda je však taká, že malá North maminu pomoc vôbec nepotrebuje a kombinovanie nápaditých outfitov zvláda úplne sama. Kim jej to nezakazuje a dokonca sa chváli tým, že dcéra pravidelne uchmatne aj nejaký ten kúsok z jej šatníka.

Kim bola nedávno s celou rodinou na dovolenke v Japonsku a na Instagrame sa pochválila outfitmi, ktoré si North prichystala. Musíme uznať, že malá je naozaj kreatívna a je vidieť, že ju to veľmi baví. To je vraj aj dôvod, prečo ju jej slávna mama necháva nosiť to, čo si sama vyberie, aj keď je za to často kritizovaná.

Čo poviete na outfity malej North vy?

Instagram/kimkardashian

https://www.instagram.com/p/B1C8_KpghzA/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B06QrP4AlNP/

https://www.instagram.com/p/B08xCPOAfzq/

https://www.instagram.com/p/Bw-ObbCHTXc/

https://www.instagram.com/p/BwpY_--BTF7/

https://www.instagram.com/p/BuMJVCWnrtV/

https://www.instagram.com/p/Bqda7q4HtmS/

https://www.instagram.com/p/BpYwimOHZOl/

Súvisiace články

Najčítanejšie