Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Táto matka čelí obrovskej kritike kvôli 10-ročnej dcére: Šialené, že jej TOTO dovolí!
Zdielať na

Táto matka čelí obrovskej kritike kvôli 10-ročnej dcére: Šialené, že jej TOTO dovolí!

Zdroj: Profimedia

Detské súťaže krásy sú najmä v Amerike stále veľmi populárne a mnohí nedokážu pochopiť, čoho sú matky malých dievčat schopné spraviť pre ich úspech.

Podobných matiek, ktoré si cez dcéry plnia svoje sny, je na svete neúrekom, no Lou Handy (37) je dcérinou krásou a najmä úspechmi doslova posadnutá!

Je príšerné, že takéto detské súťaže krásy stále existujú...

Súťaže krásy namiesto detstva

Na to, aby bola jej dcéra Mia dostatočne krásna a dosahovala úspechy, minula jej matka doteraz viac ako 10-tisíc libier a to má len 10 rokov!

Profimedia

Mastné sumy dáva pravidelne na honosné šaty a topánky, mejkap a umelé riasy a dokonca dcéru necháva pravidelne nastriekať falošným opálením. Nemalé peniaze ich tiež stojí preprava a ubytovanie po celom svete.

Lou si na kritiku ľudí už zvykla, no tentoraz sa do nej pustili oveľa surovejšie. Okrem toho, že sa mnohým ťažko pozerá na dievčatko s hrubou vrstvou mejkapu a natupírovanými vlasmi a našpúlenými perami, vyčítajú matke aj postoj k ostatným deťom. Má totiž ešte dvoch synov, ktorých zjavne zanedbáva po všetkých stránkach, keďže je s dcérou neustále na cestách.

Profimedia

Vraj to funguje ako terapia

Matka sa pred hejtermi obhajuje najmä tým, že dcéra trpela v minulosti nízkym sebavedomím a tiež jej bola diagnostikovaná epilepsia. Súťaže krásy sú podľa nej skvelou terapiou a tiež prípravou na život.

„Okrem predvádzania a krásy musí byť aj pohotová, sebavedomá a disciplinovaná. Som si istá, že keď bude staršia, využije to napríklad pri pracovných pohovoroch,“ obhajuje sa matka.

Čo si o takýchto detských súťažiach krásy myslíte vy? Dovolili by ste to svojej dcére v rovnakom veku?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie