Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúce slová bývalej modelky o 14-ročnej dcére: Potrebuje plastiku, aby bola úspešná
Zdielať na

Šokujúce slová bývalej modelky o 14-ročnej dcére: Potrebuje plastiku, aby bola úspešná

Zdroj: Profimedia

Namiesto toho, aby svoju dospievajúcu dcéru podporila a posilnila jej sebavedomie, rovno vyhlásila, že bude potrebovať vylepšiť. Škaredí ľudia to podľa nej ďaleko nedotiahnu.

Bývalá modelka Carla Bellucci (37) na seba upozornila nedávno tým, že predstierala depresiu, aby získala financie na operáciu nosa z istej organizácie a teraz urobila ešte niečo horšie. Svoju dcéru verejne podporuje k tomu, aby išla na plastiku, a to má iba 14 rokov!

V rozhovore pre časopis Closer Carla uviedla, že jej dcéra sa bude musieť v živote spoliehať na to, ako vyzerá, pretože vraj nie je prirodzene inteligentná.

Kým pri synoch trvá predovšetkým na dobrom vzdelaní, z dcéry chce mať úspešnú influencerku. A keďže latka „ideálu krásy“ je podľa nej nastavená veľmi vysoko, dcére odporúča nechať sa vylepšiť pomocou plastických zákrokov.

„Je pekná, ale po operáciách bude oveľa krajšia,“ povedala.

https://www.instagram.com/p/BevKabsHGIM/

„Škaredí ľudia nikdy nič nedosiahnu,“ dodala na adresu svojej dcéry, čo ľudí absolútne rozzúrilo!

Tanisha má iba 14 rokov a je vo veku, kedy sa vyvíja nielen po fyzickej, ale najmä po psychickej stránke, preto by potrebovala práve teraz podporu a povzbudenie od svojich najbližších. Ako asi chúďa dievča dopadne, keď ju vlastná mama posiela na plastiku, lebo nie je dosť pekná?

Ľudia zostali z vyhlásenia tejto matky absolútne šokovaní a dokonca podali petíciu, v ktorej žiadajú jej stíhanie. Carla na svoju obhajobu dodala len toľko, že prvé výplne bude mať jej dcéra najskôr v 16-tich a implantáty až v 18-tich...

Čo k tomu dodať? Napíšte nám, čo si o tom myslíte vy!

https://www.instagram.com/p/BxtvswCHQ6H/

https://www.instagram.com/p/Bw9b-S9HLfW/

Súvisiace články

Najčítanejšie