Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Celebritná rodinka opäť šokovala ľudí: Nevedia pochopiť, prečo TO robia svojim synom
Zdielať na

Celebritná rodinka opäť šokovala ľudí: Nevedia pochopiť, prečo TO robia svojim synom

Zdroj: Profimedia

Kedykoľvek sa päťčlenná rodinka niekde objaví, nedá sa ich prehliadnuť. Ľudia nad výzorom troch chlapcov len neveriacky krútia hlavami. Čo si o tom myslíte vy?

Hoci majú Megan Fox (33) a Brian Austin Green (46) veľmi búrlivé manželstvo a pošuškáva sa, že sú už dokonca aj rozvedení, vo výchove svojich detí sa až prekvapivo zhodnú.

Fotografom sa už niekoľkokrát podarilo zvečniť celú rodinu, keď mal jeden z chlapcov na sebe dievčenské šaty. Rodičia vtedy prezradili, že Noahovi sa to páči a nemienia mu v tom brániť.

Profimedia

“Ak náš syn chce nosiť dievčenské šaty, tak si ich dá, u nás môže byť každý, kým chce,” vyjadrila sa Megan. Podobne reagoval na outfity najmä prostredného syna Noaha aj Brian: “Je to len zábava, ak sa mu páčia šaty, nech ich nosí, nič zlé predsa nerobí,” dodal trojnásobný ocko.

Na týchto záberoch z nedávneho obdobia sa rodinka vybrala na spoločný obed a opäť zaujali nielen oko fotografa, ale aj okoloidúcich. Kým predtým v dievčenských kostýmoch chodil najmä prostredný chlapec, teraz mali dievčenské šaty či doplnky všetci traja, rovnako aj dlhé vlasy.

Myslíte si, že je dobré nechať deťom až takúto voľnosť, alebo je to podľa vás prehnané?

Profimedia

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/BppZfQ4lCuC/

Súvisiace články

Najčítanejšie