Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Modelka sa pochválila fotkou v plavkách, ľudia ju zosmiešnili: Zaslúžila si TO?
Zdielať na

Modelka sa pochválila fotkou v plavkách, ľudia ju zosmiešnili: Zaslúžila si TO?

Zdroj: Profimedia

Je známa svojou úprimnosťou a tým, že sa nebojí hovoriť úplne o všetkom. Ku kritike svojho pozadia sa opäť raz svojsky vyjadrila. Pozrite sa na záber, ktorý koluje internetom!

Chrissy Teigen (33) má s manželom, spevákom Johnom Legendom (40) dve rozkošné deti. Modelka je známa tým, že často zdieľa neupravené fotografie a nebojí sa zabrdnúť aj do tém, ktorým sa iní vyhýbajú, rovnako sa tiež priamo a bez servítky vyjadruje ku kritickým komentárom. Tentoraz sa rozohnila kvôli komentárom pod fotografiou, na ktorej je v plavkách s malým synčekom.

Zo spomínaného záberu sa stal virálny meme obrázok, ktorý sa po internete rozšíril rýchlosťou blesku. Je na ňom Chrissy so synom Milesom v bazéne a jej manžel sa ksichtí pri pohľade na jej zadok. V skutočnosti pravdepodobne len žmúri kvôli slnku a na zadok jej vôbec nepozerá, ale šikovným vtipálkom nebolo viac treba.

K fotografii pridali vtipný komentár: “Ten moment, keď si uvedomíš, že tvoja žena nemá už žiadny zadok…”

Profimedia

Modelka sa urazila

Je jasné, že išlo o nevinný žart a tvorcovia meme iba využili momentku s kyslým výrazom speváka, Chrissy to však zobrala osobne. Možno aj preto, že sa snaží na sebe makať a po pôrode sa jej konečne podarilo dostať do formy.

“Sme spolu 13 rokov a on vie, že zadok som nemala nikdy…” zareagovala svojsky modelka a dodala, že určite je lepšie nemať zadok, ako si ho kvôli dokonalým záberom prikrášľovať…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie