Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Babky spôsobili ošiaľ na internete: Na oslavu priateľstva sa nechali potetovať
Zdielať na

Babky spôsobili ošiaľ na internete: Na oslavu priateľstva sa nechali potetovať

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Mať dobrého priateľa a spriaznenú dušu, ktorá stojí vždy pri vás, je vzácne. No mať takúto osobu nablízku tridsať rokov, je výnimočné. Tieto kamarátky o tom vedia svoje.

Dať si v dnešnej dobe kerku z priateľstva s najlepšou kamoškou, nie je nič nezvyčajné. Ale urobiť tak po tridsaťročnom priateľstve v dôchodkovom veku, to už tak celkom bežné nie je. Tieto dámy si za odvahu a vtipný nápad získali tisíce lajkov od ľudí z celého sveta.

Vtipné aj dojímavé

Kamošov a známych máme takmer všetci dosť, ale naozajstných priateľov, s ktorými môžeme zdieľať úplne všetko, by sme možno spočítali na prstoch jednej ruky.

O vzácnosti priateľstva dobre vedia aj tieto dve dámy z Brazílie, ktoré spolu „prekvákali“ už tridsať rokov a tak si povedali, že to treba poriadne osláviť! Kým mnohí by pri takejto príležitosti pospomínali na časy mladosti, pozreli staré fotografie, či vypili pár pohárov vína, tieto priateľky sa rozhodli urobiť niečo, čo im už do smrti bude pripomínať, aké vzácne je ich puto.

Babičky si nechali spraviť rovnaké tetovanie a nie hocijaké. Každá ma má na ruke dva poháre s pivom, ktoré sú usmiate a držia sa za ruky. Vraj to úplne presne vystihuje ich povahy a spoločné spomienky.

Príbeh dvoch nerozlučných priateliek sa dotkol ľudí z celého sveta, nielen pre to, že si boli viac ako 30 rokov vzájomnou oporou, ale mnohí vyzdvihli tiež odvahu a zmysel pre humor, ktorý ich spoločné tetovanie dokazuje.

No povedzte, nie sú úžasné?

https://www.instagram.com/p/Bvujva3DAlI/

Instagram/thiagotostattoo

Súvisiace články

Najčítanejšie