Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lekári ju posielali na potrat, ona sa rozhodla inak: AHA, ako vyzerá jej dieťa
Zdielať na

Lekári ju posielali na potrat, ona sa rozhodla inak: AHA, ako vyzerá jej dieťa

Zdroj: Profimedia

Aj tentokrát sa potvrdilo, že inštinkt a láska matky sú silnejšie, ako negatívne prognózy a odporúčania lekárov. Toto dieťa je naozajstným zázrakom.

Tehotnú Natalie Halson (29) z Manchestru lekár varoval, že miecha jej dieťatka sa nevyvíja správne a ak by sa aj narodilo, nebude mať žiadnu šancu na plnohodnotný život.

Hoci sa Natalie rozhodla dieťatko vynosiť a spraviť všetko pre záchranu jeho života, šokovalo ju, že lekári jej dookola odporúčali potrat, dokonca aj vo vysokom štádiu tehotenstva.

“Neustále so mnou hovorili iba o potrate, minimálne 10-krát mi bolo jednoznačne odporúčané, aby som tehotenstvo ukončila,” hovorí mamička, ktorú posielali na potrat ešte pár týždňov predtým, ako dcérku porodila.

Profimedia

Zázračné dieťa

Vnútorný inštinkt a hlas srdca jej hovorili, že dieťatku život nemôže a nechce vziať. Napriek zlým prognózam lekárov vynosila a nakoniec šťastne porodila dcérku Mirabelle, ktorú právom prezývali zázračným dieťaťom ihneď po narodení.

Mirabelle sa musela podrobiť náročnej operácii hneď, ako sa narodila, ale teraz je šťastná a zdravá.

Profimedia

Ihneď, ako Natalie oznámili, aký problém má jej nenarodené dieťa, začala si zháňať informácie o tejto poruche. Naštudovala si množstvo informácií a navštívila popredného svetového špecialistu v Londýne, ktorý jej vysvetlil, v čom presne spočíva tento zdravotný problém a aké sú možnosti pomôcť takýmto deťom, buď ešte počas tehotenstva, alebo ihneď potom.

„Keby som nevyhľadala špecialistu a nezozbierala všetky informácie a zdravotnom probléme nášho dieťatka, možno by som s ukončením tehotenstva naozaj súhlasila,“ priznala mamička, ktorá sa dodnes nevie spamätať z toho, že jej potrat ponúkali v podstate ako jedinú a najlepšiu možnosť.

Profimedia

Operácia malej Mirabelle dopadla úspešne a dievčatko prospieva veľmi dobre. Po niekoľkých týždňoch strávených v nemocnici si ju rodičia konečne mohli zobrať domov.

„Milujem ju a budem jej pomáhať a ochraňovať ju po celý život. Ani si nedokážem predstaviť, že keby som poslúchla lekárov, nemohla by som ju dnes držať v náručí...“ dodala šťastná a milujúca mama.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie