Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Alagič úprimné slová o tehotenstve: Za tieto slová jej matky tlieskajú
Zdielať na

Alagič úprimné slová o tehotenstve: Za tieto slová jej matky tlieskajú

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Jasmina Vrbovská Alagič je aktuálne asi najsledovanejšia budúca mamička na Slovensku. A hoci o svojom tehotenstve častokrát nehovorí, tentoraz urobila výnimku.

Jasmina s Rytmusom prežívajú jedno z najkrajších období v ich životoch. Po vysnívanej svadbe, ktorú mali nedávno, už čoskoro objímu svoje prvé vytúžené bábätko. 

Jasmina na Instagrame priznala, že jej veľa žien píše a pýta sa, ako doteraz vníma svoje prvé tehotenstvo. Nebude asi pre nikoho prekvapením, že svoj "druhý stav" prežíva skôr verejnosť ako ona sama. „Neupozorňujem na svoje tehotenstvo 30x za deň, ani si nemyslím, že teraz potrebujem viac pozornosti, pretože som tehotná. Nepreháňam svojho muža o 3 ráno, pretože chcem uhorky s čokoládou skratka preto, lebo nechcem. Chcem len čokoládu 24/7 (presne tak isto, ako keď som ešte nebola kinderko), ktorú mám vždy v špajzi,“ priznala tmavovláska. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ďakujem za tie krásne chvíle ktoré môžme tráviť všetci spolu❤️ #family

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Kým mnohé prvorodičky ešte pred príchodom dieťaťa zvyknú "nasávať" informácie súvisiace so starostlivosťou o dieťa z kníh a rôznych diskusných fór na internete, ona k nim nepatrí a všetko berie čo najprirodzenejšie a bez stresu. A práve to sa mnohým ženám na nej páči a súhlasia s ňou. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

2v1 sa nám začína pomaličky krátiť.. Po dnešných storkach kde som hovorila o tehotenstve (tým asi ze o ňom nehovorím) mi prišlo velmi vela správ a síce viem ze nemusím na ne odpovedať ale nechcem byť ignorantkou ktorá v tomto smere nič nepovie tak Vám všetkým hromadne odpoviem aspoň na tie najčastejšie otazky: Nebolo mi zle ✔️ Je to pre mňa krásne obdobie✔️ Spi sa mi dobre✔️ Neprehanam svojho muža o 3 ráno pretože chcem uhorky s čokoládou skratka preto lebo nechcem, chcem len čokoládu 24/7 (presne tak isto ako keď som ešte nebola kinderko) ktorú mam vždy v spajzi✔️ Neupozornujem na svoje tehotenstvo 30x za den ani si nemyslím ze teraz potrebujem viac pozornosti pretože som tehotna✔️ Nečítam jednu knihu za druhou, nie som súčasťou žiadnych for a diskusii✔️ Čím chcem aby bol náš syn keď vyrastie? ŠŤASTNÝM✔️ ❤️ Krásne tehotenstvo prajem všetkým budúcim rodičom. Obom? #pregnant

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Najčítanejšie