Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
TRIK mamičky sa stal hitom internetu: Takto vypiekla so synom, ktorý nechcel jesť
Zdielať na

TRIK mamičky sa stal hitom internetu: Takto vypiekla so synom, ktorý nechcel jesť

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Máte aj vy doma drobca, ktorý neustále vymýšľa s jedlom? Možno vám pomôže tento trik, ktorý si nevie vynachváliť mnoho rodičov.

Často bývame z ustavičného ponúkania jedla vyčerpaní, hľadáme možnosti a rôzne rady, ako dieťa na konzumáciu jedla nalákať. Máte doma rovnaké starosti? Inšpirujte sa trikom mamičky, z ktorého sa stal hit medzi rodičmi.

Mamička Terri Munro z Essexu sa so svojou vychytávkou podelila s rodičmi na webe The Motherload. Ste zvedaví, aká finta zabrala na jej 22-mesačného syna, ktorý odrazu začal bez problémov pekne jesť?

Prekabátila ho!

Terri bola zúfalá z toho, že sa neustále snažila motivovať svoje dieťa, aby jedlo. Raz si všimla, ako jej synček s nadšením sleduje svoju tetu, ako je pizzu „z krabice.“ V tej chvíli dostala nápad, ktorý okamžite zrealizovala.

Cez internet si kúpila niekoľko malých krabíc na pizzu, tú ale pripravila doma s použitím zdravších surovín. Zdravú pizzu vložila do krabice a ponúkla synovi na večeru s tým, že môže jesť „ako veľký chlapec.“ Chlapček samozrejme nerozoznal, že to nie je naozajstná „takeaway” pizza a bol taký vzrušený z jedla v krabičke, že zjedol celú porciu. 

The Motherload

Týmto spôsobom mu teraz skúša podávať aj iné jedlá, ktoré pripomínajú jedlá na donášku, ale sú zdravšie. Napríklad pečené batátové čipsy a podobne.

Mamička však upozorňuje, že väčšie deti sú už prefíkanejšie a určite fintu s krabicami odhalia, no pri menších drobcoch to určite stojí za vyskúšanie, čo poviete?  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie