Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ukázala FOTO s bábätkom, matky ju nešetrili: Urobili by ste to 4 dni po pôrode?
Zdielať na

Ukázala FOTO s bábätkom, matky ju nešetrili: Urobili by ste to 4 dni po pôrode?

Zdroj: Instagram/sophieattwooduk_

Zo správania čerstvej mamičky sú zhrození dokonca aj jej dobrí priatelia a blízka rodina. Čo si o tom myslíte vy?

Kým na Slovensku sú mamičky 4 dni po pôrode cisárskym rezom ešte bežne v nemocnici pod dohľadom lekárov, v zahraničí ich prepúšťajú domov väčšinou domov na druhý deň, rovnako, ako pri prirodzenom pôrode.

Angličanka Sophie Attwood (27) porodila dcéru Islu Josephine Lewis sekciou o niekoľko dní skôr, ako bol pôrod plánovaný. Dievčatko malo 2300 gramov a keďže bolo všetko v poriadku, mohli ísť domov na druhý deň.

Asi každá čerstvá mama, hoci vyčerpaná a ubolená, sa túži svojím uzlíčkom šťastia pochváliť, napríklad aj fotografiou na sociálnej sieti. Presne to urobila aj táto mama, no namiesto gratulácii a pekných slov sa dočkala príšernej kritiky a to dokonca aj od svojich priateľov.

Napadlo by vám toto 4 dni po pôrode?

Sophie sa iba štyri dni po pôrode pochválila záberom z reštaurácie. „Nespali sme štyri dni, ale som vysmiata, lebo som oficiálne mimo domu...“ napísala mladá mamička, čím rozpútala búrlivú diskusiu.

https://www.instagram.com/p/BtBZHmvgBZL/?utm_source=ig_embed 

Našlo sa zopár ľudí, ktorí ju pochválili za to, ako dobre po pôrode vyzerá, väčšina komentujúcich však bola zhrozená.

„Štvordňové predčasne narodené dieťa beriete do reštaurácie? To myslíte vážne?“

Tak krátko po pôrode dokonalo nalíčená a v reštaurácii? Ukázali ste, čo sú vaše priority!“

„Celý život môžete presedieť v reštaurácii, ale tieto prvé a jedinečné dni ste si mali užiť v súkromí so svojim bábätkom!“ stálo v komentároch pod fotografiou.

Matka sa bráni

"Moji priatelia sa začali so mnou porovnávať a kritizovali ma. Nemyslím si, že som urobila niečo zlé. Pomohlo mi to cítiť sa lepšie. Neexistuje žiaden správny alebo nesprávny spôsob, ako sa správať, každý by mal robiť to, čo je neho najlepšie,“ obhajuje sa mamička.

Je pravdou, že by sme sa nemali navzájom porovnávať a odsudzovať to, ak sa niekto zachová inak. Táto mamička je však naozaj poriadny extrém, líčila sa dokonca aj cestou do pôrodnice a to už mala silné kontrakcie! Viete si to predstaviť?

 https://www.instagram.com/p/Btq6xAFBN6o/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BwhfUhGg-83/

https://www.instagram.com/p/BwpTQsNAvBn/

https://www.instagram.com/p/Bv9zFkVgh8N/

Súvisiace články

Najčítanejšie