Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V tehotenstve cítila extrémne kopance: Keď sa dieťa narodilo, bolo jasné, prečo
Zdielať na

V tehotenstve cítila extrémne kopance: Keď sa dieťa narodilo, bolo jasné, prečo

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Novonarodené bábätko dostalo výstižnú prezývku – Herkules. Svojou veľkosťou zaskočilo aj skúsených lekárov!

Dnes už dvojnásobná mamina Nicolina Newcombe (33) sa počas tehotenstva sťažovala na veľmi silné až bolestivé kopance bábätka, no lekári nezistili nič nezvyčajné. Až keď prišlo dieťatko na svet, bolo jasné, čo bolo príčinou bolestí a extrémneho tlaku.

Tomu sa hovorí obrovské prekvapenie

Štíhla a útla žena mala bezproblémové tehotenstvo, jediným problémom boli naozaj silné a bolestivé kopance, ktoré jej sťažovali posledný trimester. Synček sa nakoniec vypýtal na svet až dva týždne po plánovanom termíne, čo tiež mohlo prispieť k nadpriemernej pôrodnej váhe.

Malý Tobias sa narodil s neuveriteľnou váhou 5,9 kilogramov, čo je približná váha 6-mesačného dieťaťa. Mamička svojho Valibuka priviedla na svet prirodzenou cestou a dokonca bez epidurálky, za čo je nakoniec vďačná. Je totiž pravdepodobné, že ak by lekári predpokladali, že dieťa bude až také veľké, zvolili by skôr pôrod cisárskym rezom.

youtube/Radjab80

​Aj keď sa mamička pri pôrode poriadne vytrápila, je šťastná, že synček sa narodil úplne zdravý. Rodičia však kvôli jeho veľkosti budú musieť nakúpiť novú – väčšiu výbavičku, lebo do prichystaných vecí sa už teraz nezmestí! Prajeme mu veľa zdravia a radosti v živote!

Súvisiace články

Najčítanejšie