Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kardashiankina dcéra urobila poriadnu scénu: Aha, ako chcela ísť do školy!
Zdielať na

Kardashiankina dcéra urobila poriadnu scénu: Aha, ako chcela ísť do školy!

Zdroj: Instagram/kimkardashian

Väčšina mamičiek by si podobné zážitky nechala len pre seba a fotky by uložila do súkromného archívu, no Kim sa práve takýmito zábermi chváli pravidelne.

Kim Kardashian West (38) má s manželom, slávnym raperom Kanye Westom (41) už tri deti a vraj sa tento mesiac majú dočkať aj štvrtého potomka, ktorého im porodí náhradná matka, tak, ako ich tretie dieťa.

Hoci je Kim neustále kritizovaná za výchovu svojich detí, vyzerá to tak, že jej sen mať veľkú rodinu, sa jej splnil a užíva si to po svojom.

Aká matka…

Kim je známou milovníčkou módy a luxusných kúskov a rada ich dopraje aj svojej 5-ročnej dcérke North, za čo už schytala niekoľkokrát ostrú kritiku fanúšikov. Tí jej tiež dali už viackrát najavo, že sa im nepáči, ako z malého dievčatka robí dospeláčku.

Malá North máva bežne vyžehlené svoje prirodzené kučery, nosí zmenšené kópie vecí jej mamy a so šminkami sa nielen hrá, ale s nalíčenými perami pravidelne behá aj v spoločnosti.

Profimedia

Najnovšie sa celebritná mamička pochválila sériou fotografií, na ktorých má North obuté jej ružové čižmy s vysokými podpätkami. Malá zúri a plače, pretože jej mama nedovolila ísť takto do školy.

Kim to zjavne poriadne pobavilo a dcérku ihneď odfotila a fotografiami sa pochválila na sociálnej sieti. Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/BwpY_--BTF7/

Instagram/kimkardashian

Instagram/kimkardashian

Súvisiace články

Najčítanejšie