Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Courteney Cox ukázala dospievajúcu dcéru: Podobá sa na slávnu mamu?
Zdielať na

Courteney Cox ukázala dospievajúcu dcéru: Podobá sa na slávnu mamu?

Zdroj: Profimedia

Bývalá hviezda seriálu Priatelia túžila po veľkej rodine, nakoniec mala šťastie iba na jedinú dcéru. Z Coco je už takmer dospelá mladá žena, pozrite sa, ako vyzerá!

Courteney Cox (54) má jedinú dcéru s bývalým manželom Davidom Arquetteom. Coco Arquette onedlho oslávi pätnáste narodeniny a s oboma rodičmi má veľmi blízky vzťah.

Speváčka či herečka?

Seriálová Monika považuje svoje jediné dieťa za veľké požehnanie, pretože v minulosti zažila niekoľko potratov, kým sa vytúženej dcérky dočkala. Courteney má totiž vzácnu mutáciu génu, ktorá okrem iného vyvoláva samovoľné potraty.

Courteney v jednom z rozhovorov priznala, že hoci s dcérou majú veľmi blízky vzťah, občas majú medzi sebou aj nezhody. Kým ona chce o svojej dcére vedieť všetko, ona jej nechce prezradiť nič. To je vraj najčastejší dôvod ich hádok.

Cox už pred pár rokmi prezradila, že herectvo a hudba sú pre Coco vášeň a tak bolo viac než jasné, že sa v šoubiznise nestratí.

Herečka žije so spevákom skupiny Snow Patrol Johnnym McDaidom, s ktorým bola dokonca zasnúbená. Zásnuby síce zrušili a na chvíľu sa aj rozišli, ale opäť sa vrátili k sebe. Coco si so skupinou priateľa svojej mamy príležitostne aj zaspieva a musíme uznať, že jej to naozaj ide!

Čo poviete, je Coco podobná svojej mame alebo je to čistý otec?

https://www.instagram.com/p/BwiNoOGgKPL/

https://www.instagram.com/p/Bv2LG2YgmYR/

https://www.instagram.com/p/BmYE9DrgJ1C/

https://www.instagram.com/p/BnWuhMpA4D5/

https://www.instagram.com/p/Bh9j0A2AWt3/

Súvisiace články

Najčítanejšie