Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Odvaha či šialený nápad? Najintímnejšie chvíle z pôrodu ukázala celému svetu
Zdielať na

Odvaha či šialený nápad? Najintímnejšie chvíle z pôrodu ukázala celému svetu

Zdroj: youtube/Sarahs Day

Autentický pôrod fitnesky videlo už viac ako milión fanúšikov. Kým mnohé ženy jej za tento čin poďakovali, od ďalších ľudí si vyslúžila ostrú kritiku. Aký je váš názor?

Sarah Stevenson (26) z Austrálie je známou fitneskou a vlogerkou. Svoje príspevky zverejňuje na Instagrame a youtube pod menom sarahs_day. Žiadny z jej príspevkov však doteraz nedosiahol takú popularitu, ako práve pôrod jej synčeka.

Pre väčšinu žien je pôrod absolútne intímnou záležitosťou a najradšej by okrem partnera a lekára pri sebe nikoho iného nemali. Táto vlogerka sa rozhodla pre veľmi odvážny krok. Celý pôrod, od prvých kontrakcií a prevozu do nemocnice až po tlačenie  na pôrodnej sále, zverejnila na internete. Zostrihané 25-minútové video si do dnešného dňa pozrelo viac ako 1,5-milióna ľudí.

Odvaha alebo zlý nápad?

Zverejnené video rozdelilo ľudí na dva tábory. Na jednej strane stoja ženy a najmä budúce matky, ktoré potešilo, že mohli takto skutočne sledovať, čo všetko ich bude čakať, prípadne si zaspomínali na pôrody svojich vlastných detí, na druhej strane jej mnohí vyčítajú, že takéto chvíle si má každá žena nechať iba pre seba.

Ktovie, čo na to raz povie čerstvo narodený chlapček, ktorý dostal meno Fox Ocean Tilse, keď zistí, že jeho príchod na svet sledovalo viac ako milión ľudí.

Viete si predstaviť, že by ste si natáčali celý svoj pôrod a následne ho zverejnili?

https://www.instagram.com/p/BvppenWA3D0/

https://www.instagram.com/p/BvvgXAwgBH4/

https://www.instagram.com/p/Bv6F7IwAXH3/

Súvisiace články

Najčítanejšie