Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Doktori neverili tomu, čo uvideli na ultrazvuku: TAKÉTO dieťa je hotový zázrak!
Zdielať na

Doktori neverili tomu, čo uvideli na ultrazvuku: TAKÉTO dieťa je hotový zázrak!

Zdroj: Youtube.com/Los Informantes

Niekedy sa stane, že budúca mamička nosí pod srdcom bábätko, ktoré sa od normálneho veľmi odlišuje. To je aj prípad Monicy, ktorá porodila výnimočné dievčatko.

Kolumbijská mamička sa už mesiac teší z dcérky, ktorá je úplne zdravá a má sa dobre. Ešte pred pár týždňami sa rodinka obávala, že by všetko nemuselo dobre dopadnúť. Prečo?

Lekári totiž počas vyšetrenia zistili, že v brušku dievčatka sa ukrýva niečo naozaj nezvyčajné. V jej bruchu objavili vlastné dvojča! Malo len 45 milimetrov a vážilo 14 gramov, nemalo mozog ani tlčúce srdiečko, no bolo tam.

Youtube.com/Los Informantes

​Mamička sa pre lokálne médiá vyjadrila, že lekári na to prišli, až keď bola už v pokročilom štádiu tehotenstva. Aj preto sa rozhodli pre cisársky rez a hneď po narodení dievčatka jej dvojča z bruška vybrali. Plod totiž rástol a mohol by poškodiť orgány dievčatka. Našťastie všetko dobre dopadlo a mamička s dcérkou sú v poriadku.

Youtube.com/Los Informantes

​Pôrodník priznal, že s takýmto prípadom sa ešte nikdy nestretol. Plod bol totiž vo vlastnom plodovom obale, v ktorom aj rástol. Údajne sa takýto prípad objaví u 1 z 200 000 detí. Podľa doktorov je dosť možné, že je to vôbec prvýkrát, čo na to lekári prišli ešte pred pôrodom.

Takto vyzeralo dvojča, ktoré vybrali z brucha dievčatka

Youtube.com/Los Informantes

Súvisiace články

Najčítanejšie