Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Extravagantná tatérka to schytala: Ostrá kritika za výchovu a oblečenie pre syna
Zdielať na

Extravagantná tatérka to schytala: Ostrá kritika za výchovu a oblečenie pre syna

Zdroj: Profimedia

Slávna hollywoodska tatérka má obrovské množstvo fanúšikov, ktorí obdivujú jej svojský štýl. Po narodení synčeka ju však namiesto pochvál skôr kritizujú. Pozrite sa, prečo!

Kat von D (37) je vydatá za muzikanta Rafaela Reyesa, s ktorým má malého synčeka Leafara. Rodinka na seba púta pozornosť všade, kde sa objaví, pretože mamička synčeka oblieka od narodenia do štýlu, ktorý je pre ňu typický.

Výrazná, extravagantná, tak trochu drzá, ale najmä mimoriadne talentovaná Kat von D sa okrem tetovania venuje aj beauty svetu a je majiteľkou vlastnej rady mejkapu, ktorá je známa po celom svete. V minulosti účinkovala aj v známej reality šou, po ktorej mala aj vlastnú reláciu, vďaka ktorej jej popularita extrémne narástla.

https://www.instagram.com/p/BpsQJO9lXpF/

Kat dnes vlastní aj umeleckú galériu a butik s oblečením Wonderland Gallery, pre ktorý navrhuje vlastné modely. Za posledné roky je doslova ikonou medzi tatérmi, tetovanie si u nej nechala spraviť napríklad aj Lady Gaga, Miley Cyrus, Beyoncé, Nicki Minaj, Demi Lovato ale napríklad aj Eminem, Lil Wayne a mnohí ďalší.

Matky ju kritizujú

Slávna tatérka sa stala v minulom roku mamičkou a tak sa na sociálnej sieti občas pochváli aj svojím malým pokladom.

Kat zbožňuje čiernu farbu a chodila v nej zahalená aj takmer celé tehotenstvo. Čo však fanúšikov prekvapilo, že do čiernej oblieka od narodenia aj svojho synčeka. Naozaj nezvyčajné, čo poviete?

Profimedia

https://www.instagram.com/p/BuSK0hfl3M2/

Nedávno sa do celebritnej mamičky pustili opäť, a to kvôli tomu, ako plánuje svojho syna vychovávať. Kat je známou vegánkou a rovnakým spôsobom plánuje viesť aj svoje dieťa. Mamičky ju okamžite zavalili kritikou a začali ju poučovať, že takáto strava je pre malé dieťa absolútne nevhodná.

Čo poviete, zaslúžila si takúto kritiku? Možno by sa tí, čo neustále hejtujú, mohli sústrediť viac na seba a svoje prešľapy, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/Bq5vR7hFQL4/

https://www.instagram.com/p/Br51eXxFlir/

https://www.instagram.com/p/BrDxE6sFUi6/

Súvisiace články

Najčítanejšie