Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Čerstvá mamička napodobnila fotky sexi modeliek: Čo poviete na ten výsledok?
Zdielať na

Čerstvá mamička napodobnila fotky sexi modeliek: Čo poviete na ten výsledok?

Zdroj: boredpanda.com

Nie každý by mal odvahu spraviť to, čo táto mladá žena. Trúfli by ste si takéto fotografie zhotoviť aj vy?

Rovnako ako väčšina žien, aj Hana počas tehotenstva pribrala viac kíl, ktoré jej zostali aj po pôrode.

“Moje telo sa po pôrode zmenilo, ale nebola som z toho smutná ani v depresii. Práve naopak, bola som ohromená (a stále som) radosťou a neskutočnou láskou k našej dcére,” hovorí známa fotografka.

Niekoľko týždňov po pôrode sa Hana stretla so známym z univerzity, ktorý si neodpusti poznámku o tom, ako pribrala a poradil jej, že by mala schudnúť, aby bola opäť atraktívna.

Hoci nebola úplne štíhla ani predtým, začala nad sebou rozmýšľať a tiež pochybovať. Veľmi rýchlo ju však tento tlak opustil a rozhodla sa proti týmto nezmyselným predstavám o dokonalosti zabojovať svojským spôsobom.

Hana nafotila odvážne snímky, ktoré imitovali slávne pózy Victoria’s Secret modeliek, avšak jej zábery boli “poznačené” materstvom.

“Chcem ukázať svetu, že nie telo supermodelky, ale práve to moje je to najdokonalejšie na svete, pretože sa v ňom zrodil a vyrástol nový človek, naša dcérka!” cituje odvážnu mamu Bored Panda.

Hana chce týmto činom povzbudiť všetky mamy, ktoré ťažko prežívajú to, že ich telo sa výrazne zmenilo. “Ste dokonalé a krásne, presne také, aké ste. Prestaňte sa porovnávať a budete naozaj šťastné a slobodné,” dodáva na záver sympatická mamina.

Čo poviete na tieto odvážne fotografie vy?

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

Súvisiace články

Najčítanejšie