Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
FOTO najlepších priateliek je hitom: Ani vo sne im nenapadlo, že sa TOTO stane!
Zdielať na

FOTO najlepších priateliek je hitom: Ani vo sne im nenapadlo, že sa TOTO stane!

Zdroj: Profimedia

Život nám často prinesie nečakané situácie, ktoré nás poriadne prekvapia. Príbeh týchto žien je tým najlepším dôkazom!

Lisa Schmidt (35) a Skye Knijff (31) z Queenslandu sa poznajú vyše 15 rokov. To, čo sa im stalo, ich priateľstvo posilnilo ešte viac.

Najskôr šok, potom radosť!

Obe ženy sa spoznali ešte počas vysokej školy, keď si privyrábali v rovnakej firme. Už vtedy sa jedna druhej zdôverili, že túžia po veľkej rodine. Už o pár rokov sa im sen splnil a každá mala po tri deti. Hoci boli spokojné a po ďalšom rozrastaní rodiny neuvažovali, osud to zariadil inak.

“Zistila som, že som opäť tehotná veľmi skoro, pretože pri štvrtom tehotenstve je to jasné už pri prvých príznakoch,” spomína Lisa, ktorá sa spolu s manželom rozhodla, že to oznámia až po prvom trimestri.

Medzitým sa však štvrtým tehotenstvom pochválila aj jej najlepšia priateľka Skye a ukázalo sa, že obe otehotneli približne v rovnakom čase. Hoci ani jedna z nich štvrté dieťa nemala v pláne, nakoniec boli veľmi šťastné, že otehotneli.

Profimedia

Štvrté tehotenstvo posilnilo ich priateľstvo ešte viac a toto krásne obdobie sa rozhodli zvečniť. Keď sa obe blondínky odfotili v rovnakom oblečení s bruškami, vyzerali ako sestry!

Profimedia

Ich fotografie sa stali hitom a rovnako aj tie, kde pózujú už so svojimi ratolesťami.

Profimedia

Bábätká sa narodili necelé dva týždne po sebe a tak si priateľky môžu spoločne užívať aj materskú dovolenku. Rozkošné, však?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie