Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Uverí jej ešte niekto? Vondráčková sa snaží dokázať, že je dobrou mamou aj gazdinou
Zdielať na

Uverí jej ešte niekto? Vondráčková sa snaží dokázať, že je dobrou mamou aj gazdinou

Zdroj: Profimedia

Obľúbená česká speváčka a mama dvoch synov prežíva ťažký rozvod so svojim manželom, ktorý jej neustále hádže polená pod nohy. Vyzerá to tak, že Lucie sa len tak nevzdá!

Rozvádzajúca sa Lucie Vondráčková (38), ktorej jej ešte stále manžel Tomáš Plekanec (36) vyčítal, že bez gazdinej a pomocníčok sa v domácnosti nezaobíde, sa pochválila, ako jej to ide v kuchyni!

Vondráčková sa touto fotkou pochválila na sociálnej sieti. V štyroch hrncoch či panviciach sa čosi varí a pripravuje, nad sporákom je nápis: Život nemusí byť dokonalý, aby bol úžasný.

Ako speváčka prezradila, takto pripravovala "malú večeru" v Montreale. „Jedu simultánně na čtyřech frontách! Což bych ještě před deseti lety nevěřila, že je v mém případě možné. Bez asistence kohokoliv!“ napísala k zverejnenej fotografii.

Facebook/Lucie Vondráčková

Nielen Lucka by tomu neverila, ale ani jej manžel... Ten totiž v čase ich vrcholiaceho rozvodu prostredníctvom svojej právničky vyhlásil, že Lucie sa v ich spoločnej domácnosti zrovna pretrhnúť nešla.

Plekanec podľa slov právničky hradil náklady na tri opatrovateľky detí, upratovačku a tiež nákupy hotových jedál a služieb reštaurácií, nakoľko domáce varenie nebolo praktizované, citoval vyhlásenie český Blesk.

Vyzerá to tak, že Lucie sa snaží dokázať, že sa vie obracať aj za sporákom. Ťažko povedať, koľko pravdy je na tom, čo tvrdí jej manžel, v každom prípade, jej neustále očierňovanie uškodí najviac ich spoločným deťom, čo si zatiaľ pravdepodobne neuvedomil…

https://www.instagram.com/p/BqVY6iAlIbY/ 

Súvisiace články

Najčítanejšie