Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Úprimné priznanie plné bolesti: Mesiac po pôrode takmer vôbec nechodila!
Zdielať na

Úprimné priznanie plné bolesti: Mesiac po pôrode takmer vôbec nechodila!

Zdroj: Instagram

Pre niektoré ženy je pôrod hračka, pre iné tou najťažšou životnou skúškou, na konci ktorej je vytúžené bábätko. A Dáša Mamba Šarközyová priznala, že u nej sa „pokazilo“ asi všetko.

Dáša s partnerom Tonym sa už nejaký ten mesiac tešia z vysnívaného synčeka Manolo. Cesta k nemu bola viac ako tŕnistá.

Tmavovláska mala problém s otehotnením, nakoniec sa dvojici podarilo počať bábätko. Komplikácie nastali až počas pôrodu, ktorý bol viac ako komplikovaný. Našťastie na sále všetko dobre dopadlo. Po pár dňoch však Mambe zistili alergiu na šicí materiál, takže trpela ukrutnými bolesťami a nakoniec opäť skončila v nemocnici, kde ju tretíkrát šili. Výsledok? „Musím povedať, že Manolko ma/nás dosť šetril. Asi lebo vedel, že maminka sa dáva zdravotne dokopy trošku dlhšie ako iné ženy - vlastne plných 6 týždňov... (v 6-tom týždni som bola na vybratí posledného štichu, ktorý niekde “cestoval” a záhadne vyšiel inde, vďaka čomu som mala stále bolesti - no čo vám budem hovoriť - slečna problémová,“ priznala otvorene.

​Hoci väčšina známych matiek nasleduje trend „dať sa po pôrode rýchlo do formy“, ona je dôkazom, že všetko chce svoj čas a vôbec netreba riešiť, že niektoré mamičky už týždeň po vyzerajú, akoby nikdy nerodili. A rozhodne si netreba robiť ťažkú hlavu z kíl, ktoré ste v tehotenstve pribrali. „Do pôrodnice som išla nakoniec s 18-timi kilami navyše... Po prvých dvoch týždňoch bolo 12 dolu - bez toho, aby som sa postavila z postele, keďže som nebola schopná.. Potom to už tak ľahko nešlo, ale nakoniec som do dnešného dňa dala dolu dokopy 14.. Posledné 4 sa ma držia jak kliešť.. Ale vzhľadom na to, že som len pred dvomi týždňami začala normálne chodiť a ešte stále bojujem so silnou anémiou - slabosť, točenia hlavy, únava,...tak nám to doma až tak nevadí,“ priznala otvorene Dáša.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie