Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemala peniaze na živý, no syna aj tak prekvapila: Jej stromček sa stal HITOM
Zdielať na

Nemala peniaze na živý, no syna aj tak prekvapila: Jej stromček sa stal HITOM

Zdroj: Facebook

Mladá mamička Maxine sama vychováva synčeka a nie každý mesiac im zvýšia peniaze na iné ako nevyhnutné výdavky. A vianočný stromček vyzeral byť luxus, ktorý si tento rok nebudú môcť dovoliť...

Po tom, čo Maxine zaplatila nájom, elektrinu a za teplo, ostali jej už len peniaze na jedlo. Hoci bola nešťastná, vyzeralo to tak, že svojmu malému synovi Charliemu tento rok nebude môcť vyčarovať Vianoce pri stromčeku.

Nedalo jej to a Maxine premýšľala až prišla s naozaj originálnym nápadom. Vianočný stromček vytvorila z jednorazových rukavíc, ozdoby z papierových formičiek na muffiny a reťaz z alobalu! „Musím sa priznať, že zo všetkých stromčekov, ktoré sme mali, pri tomto sme sa najviac nasmiali,“ napísala na facebooku Maxine, ktorá svoj originálny kúsok zverejnila na sociálnej sieti.

​Ten okamžite začal kolovať a stal sa hitom. Dokonca sa jej začali ozývať ľudia a ponúkali jej pomoc. „Ďakujem za všetky tie krásne správy, ktoré ste nám poslali. Veľa ľudí sa nás pýta, či nám môže poslať darčeky. S Charliem sme šťastní, keďže máme strechu nad hlavou, tečúcu vodu, teplo a jedlo v chladničke. Charlie bude mať darčeky, ktoré dostane od svojej rodiny. Oveľa viac by nás potešilo, keby ste peniaze, ktoré by ste minuli na nás, darovali charite,“ zverila sa Maxine. Krásne!

facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie