Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako vyzerá najplodnejší darca spermií? Po svete mu behá takmer 1000 detí!
Zdielať na

Ako vyzerá najplodnejší darca spermií? Po svete mu behá takmer 1000 detí!

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Ľudia sú držiteľmi rôznych zvláštnych svetových rekordov. Brit Simon Watson sa môže pochváliť tým, že dokázal splodiť stovky detí.

Žije v Londýne a neuveríte, no svoje klientky si zháňa cez facebook! Presne tam ponúka svoje spermie za 55 eur.

Simon si už vyše 16 rokov zarába tým, že ženám predáva svoje spermie, aby im umožnil docieliť to, po čom najviac túžia – otehotnieť. Simonov facebookový profil je plný fotiek jeho biologických detí. A veru tie behajú po celom svete! 

Tu sú jeho deti

Facebook

Facebook

Facebook

Objednaný „tovar“ svojim klientkám odovzdáva dáva na parkoviskách, v hoteloch, na pumpe a to každý týždeň. ​​Pre Brita nie je problém poslať spermie poštou hoci aj do Ameriky, ako píše na svojej webovej stránke. Pravidelne sa dáva testovať na pohlavné choroby

Dokonca tvrdí, že mnohým ženám sa podarilo otehotnieť už po prvom raze! Hoci býva takýto biznis veľmi riskantný a ženy by sa mali neovereným darcom vyvarovať, nerobia tak. Vidina dieťaťa je oveľa silnejšia ako čokoľvek iné.

Profimedia.sk

​Sám Simon bol v minulosti dvakrát ženatý a z manželstiev má dokopy tri deti. Hoci v láske nemal toľko šťastia, nevzdáva sa, že nájde tú pravú aj napriek svojej nezvyčajnej práci.

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie