Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kucherenko sa pýši výchovou syna: TOTO by ste od nej nečakali!
Zdielať na

Kucherenko sa pýši výchovou syna: TOTO by ste od nej nečakali!

Zdroj: Instagram

Silvia Kucherenko nie je len sexi kosť v dráždivej spodnej bielizni, ale aj mama syna Alexandra. A na jeho výchovu má jasný názor.

Hoci na sociálnych sieťach a v médiách sa často prezentuje odhalenými fotkami, v súkromí je vzornou matkou sedemročného syna Alexandra. Na jeho výchovu je sama, keďže rozvádzajúca sa tmavovláska má svojho zatiaľ manžela za mrežami.

Hoci má kráska za sebou turbulentné mesiace, najväčšiu radosť jej robí práve syn Alexander, ktorému chce poskytnúť všetko to, aby z neho vyrástol dobrý a slušný človek. A zdá sa, že sa jej to doteraz darí na jednotku. „Alexander dnes postúpil na Hviezdoslavov Kubín. Čo je viac, ako vychovávať slušné a múdre dieťa? Pre mňa má toto obrovskú hodnotu, dať dieťaťu dobré vzdelanie a žiadna protekcia... Myslím, že veľa je aj o výchove... od malinka ho vedieme k slušnosti a zodpovednosti... Vie, že škaredo sa nerozpráva a naozaj ani neviem, či niekedy povedal škaredé slovo... Plus Alexander si 99% vecí zapamätá z hodiny. To vám povie každý učiteľ, ktorý ho učí,“ popýšila sa Kucherenko verejne.

​https://www.instagram.com/p/BrGcEysnC2O/

Súvisiace články

Najčítanejšie