Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šialené, čo Kim urobila svojej dcére: Matky ju za TOTO odsúdili
Zdielať na

Šialené, čo Kim urobila svojej dcére: Matky ju za TOTO odsúdili

Zdroj: Instagram

Na fotkách, ktoré uverejňuje na sociálnych sieťach, vyzerá vždy perfektne. No na paparci fotkách Kim Kardashian rozhodne taká nie je. Tmavovláska rada upravuje svoje fotky, no tentoraz zašla naozaj ďaleko.

Matky z celého sveta sú pohoršené jedinou fotkou, ktorú Kim nedávno uverejnila na Instagrame. Na prvý pohľad ide o naozaj nevinnú snímku, na ktorej pózuje s dcérou North.

Instagram

​A práve jej 5-ročná dcéra je na fotke upravená! Konkrétne jej niekto zmenšil vypuklejšie bruško. Originál fotky totiž priniesol profil Celebface na Instagrame, ktorý je známy tým, že sa zameriava na neretušované fotky celebrít aj to, ako vyzerali pred plastickými operáciami. Isté zdroje tvrdia, že Kim nevedela o tom, že je fotka upravená a len ju zobrala z nejakej fanúšikovskej stránky. Dnes je však jasné, že jej dcérku, ak nie ona, tak niekto iný zoštíhlil a preto fotku mohla zo svojho profilu vymazať, ale to neurobila. „Tak toto je naozaj nechutné - zoštíhlila vlastnú dcéru! Čo len z nej bude, keď vyrastie? Instagram by ich mal za toto vymazať... Mysleli, sme si, že Kim už nemôže hlbšie klesnúť, ale dá sa,“ reagujú ľudia znechutene. A to ju pred pár mesiacmi skritizovali, že svojej dcérke žehlí vlasy. Čo si o tom myslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie