Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka zo seriálu V siedmom nebi potratila: Pred časom prišla o dvojičky
Zdielať na

Herečka zo seriálu V siedmom nebi potratila: Pred časom prišla o dvojičky

Zdroj: Facebook

Určite si spomínate na seriál, ktorý si aj u nás získal veľkú popularitu. Jedna z hlavných postáv prezradila, akou bolestnou udalosťou sa musela s rodinou vysporiadať...

Možno ste patrili medzi fanúšikov seriálu "7th Heaven" aj vy a netrpezlivo ste čakali, čo nové sa udeje v rodine Camdenovcov. Od natáčania populárneho seriálu ubehlo už veľa rokov a aj z najmenších seriálových detí sú už dospeláci. Niektorí z nich si prešli aj ťažkými životnými situáciami.

Facebook

​Bolestná strata

Práve sympatická a veselá seriálová Lucy Camden, ktorú v seriáli stvárnila herečka Beverley Mitchell (37), sa zverila s bolestnou stratou, ktorú prežila už pred pár mesiacmi, ale až teraz o nej dokázala hovoriť aj verejne.

Beverley má s manželom Michaelom Cameronom dve deti a keď sa dozvedeli, že čakajú ďalšie, a dokonca to budú dvojičky, boli prekvapení aj nadšení zároveň. Ich radosť však netrvala dlho, pretože herečka potratila a prišli o obe detičky.

“Bol to pre mňa neskutočný šok. Mali sme už dve deti, dve bezproblémové tehotenstvá, ani som len nepomyslela na to, že sa to môže stať!” spomína na ťažké chvíle herečka.

https://www.instagram.com/p/Bp-6aqFgIx_/

Čo jej pomohlo?

Beverly sa priznala, že to bola naozaj mylná predstava myslieť si, že keď vynosila dve deti bez problémov, bude to tak aj po tretíkrát.

“Veľa som o potratoch nevedela, držala som to v sebe, snažila som sa s tým vysporiadať sama. Až keď som sa po dlhom čase rozhodla zdieľať svoju stratu, pochopila som, koľko žien si tým prešlo. Dnes už viem, že úplne najhoršie je trpieť v tichosti. “

Sympatická herečka radí aj iným ženám, ktoré zažili potrat, aby sa jednoducho vyrozprávali a netajili, čo sa im stalo. “Liečba vašej bolestnej straty začína vtedy, ak ju priznáte a akceptujete ju. Potláčať bolesť a smútok, alebo si nahovárať, že sa to nikdy nestalo, vaše pocity ešte viac zhorší,” dodáva.

 https://www.instagram.com/p/BqfaThVh17j/?utm_source=ig_embed

Seriálová Lucy sa netají tým, že s manželom stále túžia po rozšírení rodiny, ale po ťažkom potrate, ktorý prežila, si nesmierne váži, že bola požehnaná svojimi deťmi a ďakuje za ne každý jeden deň.

https://www.instagram.com/p/BqQ8e4GgBdU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqdfsbpAgJY/

https://www.instagram.com/p/BqOMG7ngPWZ/

https://www.instagram.com/p/Bpm845tAOms/

https://www.instagram.com/p/BnKA7wJlt95/

Súvisiace články

Najčítanejšie