Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Neuveríte, že má 8 detí! Matka odhalila jedálniček, ktorý jej zmenil telo aj pleť
Zdielať na

Neuveríte, že má 8 detí! Matka odhalila jedálniček, ktorý jej zmenil telo aj pleť

Zdroj: pintaram.com

Má za sebou osem pôrodov a vyzerá oveľa lepšie ako po prvom dieťati. Táto žena prešla neuveriteľnou transformáciou a tvrdí, že to vôbec nebolo také ťažké.

Vďaka štíhlej a pevnej postave ju prezývajú „mama supermodelka.“ Ako sa dá toto zvládnuť pri toľkých deťoch?

Bola závislá na tabletkách na chudnutie

Jocelyn Morris (40) je dnes motiváciou pre mnohé ženy, najmä viacnásobné mamy, no ešte pred pár rokmi to s ňou žiadna sláva nebola.

„Už po prvom dieťati pred dvadsiatimi rokmi som mala problém so zhadzovaním kilogramov a tak som začala užívať tabletky na chudnutie, na ktorých som sa stala doslova závislá,“ spomína Jocelyn, ktorá ich vysadila až vtedy, keď začala mať zdravotné problémy, silné bolesti hlavy a stupňujúcu nervozitu. 

pintaram.com

Nový jedálniček jej zmenil život

S užívaním tabletiek prestala pre vyše desiatimi rokmi, kedy jej lekár oznámil, že jej organizmu to naozaj škodí. Jocelyn však vedela, že musí radikálne zmeniť životosprávu, aby sa cítila lepšie a najmä, aby sa dokázala starať o svoju veľkú rodinu.

Jocelyn vyskúšala rôzne zmeny v strave, ale nakoniec sa jej najviac osvedčila surová vegánska strava. Začala skúšať rôzne recepty a možnosti, aby bol jej jedálniček dostatočne vyvážený. 

pintaram.com

„Konečne sa nemusím vôbec trápiť s kilami navyše, ale to nie je všetko! Táto strava mi dáva kopec energie a cítim sa oveľa šťastnejšia, ako predtým,“ pochvaľuje si mamička, ktorá sa priznala, že sa predtým cítila škaredá a trpela dokonca depresiami.

pintaram.com

​Medzi ďalšie výhody, ktoré mamičke priniesla surová strava patrí tiež lepší a kvalitnejší spánok, zlepšenie trávenia, viditeľne zdravšia a žiariaca pleť a tiež lepšia kvalita vlasov.

pintaram.com

Neuveriteľné, že takto vyzerala krátko po pôrode ôsmeho dieťaťa!

pintaram.com

​Ako vyzerá surová vegánska strava?

Základ takejto stravy by malo tvoriť čerstvé ovocie a zelenina, ďalej zdravé potraviny s obsahom tuku, akými sú avokádo, orechy, či rôzne semienka.

Aj keď v názoroch na takúto stravu sa nezhodujú ani výživoví odborníci, väčšina z nich si myslí, že zvoliť tento jedálniček na kratší čas, tzv. očistu, môže byť pre náš organizmus prospešné, stravovať sa takto dlhodobo však mnohí neodporúčajú.

pintaram.com

pintaram.com

​Pozrite sa, ako lákavo vyzerajú jedlá, ktoré si 8-násobná mamička pripravuje.

Vyskúšali by ste si takýto jedálniček aj vy? 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie