Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce FOTO matky, ktorá dojčí 5-ročného syna: Ako TO mohla zverejniť?
Zdielať na

Šokujúce FOTO matky, ktorá dojčí 5-ročného syna: Ako TO mohla zverejniť?

Zdroj: Profimedia

Mladá mamička rozpútala na internete búrlivú debatu kvôli dojčeniu. Kým mnohí sú z jej názorov pobúrení, ona poukazuje na výhody, ktoré to vraj obom prináša. Čo si o tom myslíte vy?

Amy Hardcastle (27) z Veľkej Británie povzbudzuje rodičov, aby dojčili svoje deti čo najdlhšie. Mamička sa tak snaží vyvrátiť tvrdenia, že po treťom roku veku dieťaťa už dojčenie nemá zmysel.

Osveta alebo pohoršenie?

Amy je pyšná na to, že svojho syna dojčí aj v jeho piatich rokoch a prestane vraj až vtedy, keď sa on sám rozhodne, že už mlieko nechce.

Kritiku ľudí si nevšíma a obhajuje sa, že ho už nedojčí na verejnosti, ale iba v pohodlí domova. Myslí si, že je to úplne prirodzené a dobré pre matku aj dieťa a podporuje to vraj ich vzájomnú blízkosť.

Keď zverejnila záber, na ktorom syna dojčí úplne nahá vo vani, ľudia neverili vlastným očiam. Čo na to hovoríte vy?

Profimedia

​Amy si dojčenie syna vo vyššom veku nevie vynachváliť a vraj si to užíva oveľa viac, ako keď bol bábätko. „Max má normálnu stravu, tak, ako všetky deti, ale okrem toho dostáva materské mlieko vždy, keď o to požiada.

V skutočnosti je ľahšie dojčiť, keď je dieťa staršie, lebo nemusíte dojčiť každé dve hodiny, môžete mu všetko vysvetliť a pochopí, ak vás napríklad bolia prsia,“ pochvaľuje si mamička, ktorá si bez dojčenia snáď nevie predstaviť život. 

Profimedia

„Každé dieťa je iné a má aj iné potreby. Môj syn je veľmi citlivý a emotívny a dojčenie mu veľmi pomáha. Chcem len, aby ľudia pochopili, že aj dojčenie starších detí je úplne v poriadku, ak to obom vyhovuje,“ vysvetlila Amy.

Poznáte aj vy nejakú mamičku, ktorá dojčila staršie dieťa? Napíšte nám svoj názor!

https://www.instagram.com/p/BlXZM12hKv8/?taken-by=amy_.winter

 

Súvisiace články

Najčítanejšie