Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Silná FOTO ženy obletela svet: TOTO zvládne iba milujúca mama
Zdielať na

Silná FOTO ženy obletela svet: TOTO zvládne iba milujúca mama

Zdroj: Instagram

Výnimočná momentka má v sebe neskutočnú silu a posolstvo, ktoré ukazuje, čo všetko znamená byť dobrým rodičom.

Nie nadarmo sa hovorí, že ženy zvládnu oveľa viac, ako muži. A toto je jeden z príkladov, ktorý to iba potvrdzuje. Pozrite sa, za čo si táto matka vyslúžila obdiv a podporu ľudí z celého sveta.

Britka Sophie Power je profesionálna bežkyňa, ale tiež dvojnásobná mama, ktorá sa zúčastnila 165-kilometrového maratónu Ultra-Trail du Mont-Blanc. Už tento samotný fakt si zaslúži obdiv, ale tisíce lajkov získala ešte za niečo iné.  

Po skončení maratónu si nešla oddýchnuť a zrelaxovať sa, ako ostatní, ale ihneď nadojčila svojho trojmesačného syna.

Výraz jej tváre hovorí úplne za všetko. Vyčerpaná, zmorená, možno na pokraji síl. Ale to, na čom jej najviac záleží, je, aby mohla nadojčiť svoje milované dieťa, hoc aj pred očami celého sveta.

"Toto nie je príbeh o mne," napísala na Instagram dvojnásobná mama. "Je to príbeh o každodennom boji byť dobrou mamou. Je to o potrebe vychovávať naše deti najlepšie, ako vieme. A tiež o dôležitosti nášho fyzického a duševného zdravia - byť samé sebou, rovnako, ako byť dobrou matkou,“ napísala Sophie a dodala, že bola ohromená pozitívnymi komentármi a neskutočnou podporou od ľudí. „Je to pre všetky matky, pretože sme v tom spolu!“

https://www.instagram.com/p/BnhGj8VFnKJ/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie