Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Modelka ukázala telo po pôrode, matky jej ďakujú: Žiadna retuš, takto vyzerám!
Zdielať na

Modelka ukázala telo po pôrode, matky jej ďakujú: Žiadna retuš, takto vyzerám!

Zdroj: Instagram

Dvojnásobná mamička zdieľa na sociálnej sieti rôzne témy, nebála sa priznať aj k popôrodným depresiám, či k nedokonalostiam, ktoré jej zostali po pôrodoch.

Nezáleží na tom, či ste celebrita, alebo úplne obyčajná žena. Keď sa stanete matkou, ste na jednej lodi, akurát niektoré ženy sa boja priznať realitu a zverejňujú upravované fotografie. To však nie je prípad Chrissy Teigen!

Nedávno sme písali o tom, na aký šialený popôrodný rituál Chrissy nedá dopustiť, po pár mesiacoch po narodení synčeka sa zverila na sociálnej sieti s ďalšou témou, ktorú sa mnohé ženy snažia zakrývať.

Toto je realita!

Modelka sa ešte donedávna pýšila dokonalými mierami, no teraz priznáva, že po druhom pôrode sa už ťažšie dostáva do formy a pomaly si zvyká na svoje „nové“ telo. Na Twitteri ukázala, čo ju na postave poriadne trápi. Ako mnoho žien, aj ona má poriadne strie, ktorých sa len tak ľahko nezbaví. 

„Tieto mi len tak nezmiznú. Toto je moje nové telo“, napísala k záberom bez úprav, tak, ako zverejňuje aj všetky ostatné fotografie.

Twitter

Instagram

Twitter

Chrissy má vďaka svojej úprimnosti mnoho fanúšikov aj medzi matkami, ktoré jej ďakujú za realitu, ktorú ukazuje. Majú totiž po krk dokonalých záberov bez jedinej chybičky, ktorými sa prezentuje väčšina celebrít.

Pozrite sa, ako im to svedčí! Rozkošná rodinka!

Instagram

​https://www.instagram.com/p/BmVSj8SHPTY/?taken-by=chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/BmDwu3cn2pZ/?taken-by=chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/BmoKbyfH3xB/?taken-by=chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/Bjn3s27njw6/?taken-by=chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/BjBoHHQH6ox/?taken-by=chrissyteigen

https://www.instagram.com/p/BjWPFT6nU3q/?taken-by=chrissyteigen 

Súvisiace články

Najčítanejšie