Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matku s dieťaťom vyhodili z bazéna: Čo si myslíte, mal plavčík pravdu alebo nie?
Zdielať na

Matku s dieťaťom vyhodili z bazéna: Čo si myslíte, mal plavčík pravdu alebo nie?

Zdroj: Facebook

Dôvod, pre ktorý musela matka opustiť verejný bazén rozdelil ľudí na dva tábory. Ku ktorému z nich sa pridáte vy?

Dojčenie je síce krásna, zdravá a prirodzená vec, ale niektoré matky zabúdajú, že aj dojčenie na verejnosti by malo mať isté pravidlá.

Angličanka Natalie Forester (30) vyvolala na internete búrlivú reakciu. Posťažovala sa totiž na plavčíkov, ktorí ju upozornili, aby opustila bazén, keď dojčí.

Natalie sa rozhodla nakŕmiť svojho 18-mesačného synčeka a to rovno v bazéne počas plaveckého výcviku detí. Inštruktor ju však upozornil, aby bazén opustila a dieťa nadojčila na inom mieste.

Zamestnanci tvrdia, že dojčenie na verejnosti podporujú, nie je však podľa nich vhodné, aby matky dojčili svoje deti priamo v bazéne. Podľa nich môže dôjsť v bazéne k ohrozeniu ich zdravia, môžu sa napiť vody, povracať a celkovo tam nemajú vhodný priestor a kľud. Personál sa ďalej vyjadril, že areál má v okolí bazéna niekoľko miest, kde si mamičky môžu dieťatko v pokoji nadojčiť, nevidí preto dôvod, prečo by to mali robiť priamo vo vode.

Natalie bola prekvapená, že sa mnohí diskutujúci sa postavili na stranu plavčíkov a súhlasia s ich názorom, čo si o tom myslíte vy? Napíšte nám!

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie