Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prísna výchova na kráľovskom dvore: Z ich pravidiel sa vám zakrúti hlava
Zdielať na

Prísna výchova na kráľovskom dvore: Z ich pravidiel sa vám zakrúti hlava

Zdroj: Instagram

Hoci sa Kate Middleton a princ William snažia svoje deti vychovávať čo najnormálnejšie, kráľovská etiketa im v tom bráni. Ich tri ratolesti musia odmalička dodržiavať prísne pravidlá.

Narodiť sa v kráľovskej rodine nesie so sebou výhody, no rovnako aj obmedzenia. Práve tých bude čoraz viac, ako budú deti Kate a Williama dospievať.

Instagram

​Najstaršie dieťa Kate a Williama princ George nedávno oslávil päť rokov a už musí dodržovať protokol. Ten hovorí, že deti mužského pohlavia musia do svojich 8 rokov nosiť len krátke nohavice. Až potom môžu začať nosiť dlhé na znak dospievania. Rovnako nemôžu dostávať žiadne darčeky od ľudí, ktorí nie sú v nejakom, hoci aj priateľskom zväzku s členmi rodiny. Dôvod? Mohol by ísť o podplácanie. George od dvanástich rokov už nebude môcť lietať spoločne v jednom lietadle so svojím otcom. Nesmie rozdávať svoje podpisy a rovnako to platí aj o selfie. Fotiť sa s cudzími je prísne zakázané.

Instagram

​Pravidlá sa dotýkajú aj dcérky Charlotte a čoskoro aj najmenšieho Louisa. Deti nesmú sedieť za jedným stolom spolu s rodičmi na formálnych akciách dovtedy, kým nebudú schopní konverzácie na úrovni. Ich outfity by mali ladiť s tými, ktoré majú na oficialitách oblečené ich rodičia. Musia sa naučiť hovoriť niekoľkými cudzími jazykmi, pritom princ George už ovláda španielčinu. Zaujímavosťou je, že rodičia svoje deti nemôžu oslovovať prezývkami a zdrobneninami.

 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie