Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Justin Timberlake zverejnil krásnu FOTO manželky a syna: Neuveríte, čo ľuďom vadí
Zdielať na

Justin Timberlake zverejnil krásnu FOTO manželky a syna: Neuveríte, čo ľuďom vadí

Zdroj: Profimedia

Patria medzi najkrajšie a najstabilnejšie celebritné páry a bez škandálov si užívajú pokojný rodinný život. Ale ako to už býva, kto chce kritizovať, dôvod si vždy nájde.

Justin Timberlake vychováva s krásnou manželkou Jessicou Biel 3-ročného synčeka Silasa. Chlapčeka obaja milujú a snažia sa ho chrániť pred pozornosťou médií, preto ho aj na sociálnych sieťach ukazujú len výnimočne.

Fotografia, ktorá spôsobila búrlivé reakcie je z Paríža, kde si rodinka užívala relax. Justin záber zverejnil na svojom Instagrame a pravdepodobne ho ani vo sne nenapadlo, čo sa kvôli nemu spustí. Ľuďom totiž prekážalo, že Jessica bozkáva svojho syna priamo na pery a tiež sa nezabudli vyjadriť k dlhým vlasom, ktoré by mu vraj mali ostrihať...

https://www.instagram.com/p/Bk5B2d5hA52/?utm_source=ig_embed 

Kým jedni sa pohoršovali a považujú za nevhodné dávať pusy deťom priamo na pery a ešte to zverejňovať, mnohí neveriacky krútili hlavami a priznali sa, že to prirodzene robia aj so svojimi deťmi a nevidia na tom nič zlé.

„So svojimi psami sa pusinkujete a necháte sa oblizovať a pobozkať svoje malé dieťa na pery je problém?“ rozčúlila sa jedna z komentujúcich a mnohí jej dali za pravdu.

Nuž, ako sa hovorí, kto chce dôvod, ten si ho nájde. Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/Bkv3HPoB77h/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkIx-u_FZKr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BgOgj93hmAx/?taken-by=justintimberlake

https://www.instagram.com/p/BVfjvkjByKZ/?utm_source=ig_embed

Súvisiace články

Najčítanejšie