Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Porodila v 50-tke a neľutuje! Pozrite sa, ako vyrástol synček Janet Jackson
Zdielať na

Porodila v 50-tke a neľutuje! Pozrite sa, ako vyrástol synček Janet Jackson

Zdroj: Facebook/Janet Jackson

Setra zosnulého kráľa popu šokovala celý svet, keď tesne pred päťdesiatkou oznámila svoje tehotenstvo. Dnes si úlohu mamy užíva, vďaka čomu má super kondičku a stále mladistvý vzhľad.

Janet Jackson oslávila pre pár dňami 52 rokov a hoci by už mohla byť pokojne aj babičkou, užíva si rolu mamy plnými dúškami.

Krátko po svojich narodeninách ju fotografi pristihli so synčekom v parku v Beverly Hills, kde na nich dohliadal bodyguard. Lepší darček na Deň matiek, ako si vychutnávať obyčajné chvíle so svojim milovaným dieťaťom si ani nemohla priať!

1,5-ročný Eissa je skutočne rozkošné dieťa!

Profimedia

Hoci Janet vzťah s vplyvným obchodníkom nevydržal, je plná síl a energie. Už pár mesiacov po pôrode pokračovala vo svojom turné a previedla sa v perfektnej forme a schudnutej postave. Zahraničné média vtedy uvádzali, že schudla aspoň 30 kíl. 

Profimedia

„Každý deň zaňho ďakujem Bohu. Najmä za to, že je zdravý. Je to nádherné, šťastné a milované dieťa,” napísala na sociálnu sieť.

Profimedia

Janet Jackson nie je zďaleka jediná celebrita, ktorá porodila v takom vysokom veku. Dávno po štyridsiatke sa narodilo dieťa napríklad herečke Susan Sarandon, Salme Hayek, Nicole Kidman, Halle Berry porodila druhé dieťa ako 47-ročná a sympatickej Jane Seymour sa narodili dvojčatá v 46-tich rokoch.

Prečítajte si tiež, ktoré známe Slovenky sa tešia z potomkov po 40-tke!

Súvisiace články

Najčítanejšie