Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tehotné Slovenky po 40-tke: Zrelým mamičkám to naozaj sekne!
Zdielať na

Tehotné Slovenky po 40-tke: Zrelým mamičkám to naozaj sekne!

Zdroj: pixabay

Vek prvorodičiek sa neustále posúva. Dnes už nie je výnimočné, že sa mnohé ženy stanú matkami až po štyridsiatke. Platí to aj pre celebrity.

Halle Berry, Kim Basinger, Geena Davis, Brook Shields, Celine Dion a mnohé ďalšie svetoznáme ženy sa zaradili do rebríčka matiek, ktoré rodili po štyridsiatke. Slovenky nie sú výnimkou.

Manželka slovenského prezidenta Martina, Evita Urbaníková, Martina Šimkovičová je len pár známych žien, ktoré sa z bábätka tešili aj po štyridsiatke. Čoskoro k nich pribudnú ďalšie celebrity – Helena Krajčiová a Adriana Sklenaříková-Karembeu.

Helena Krajčiová

Instagram

​Seriálová Skajka v septembri privedie na svet svoje druhé dieťa. Krajčiová (43) sa v roku 2014 stala mamou dievčatka Aniky, tentoraz to bude chlapec. Hoci nepatrí medzi mladé rodičky, tehotenstvo jej naozaj veľmi pristane a s malým bruškom vyzerá super.

Instagram

​Z vytúženého bábätka by sa mala už toto leto tešiť aj svetoznáma modelka Sklenaříková. Ako sa v mnohých rozhovoroch priznala, s manželom po dieťatku veľmi dlho túžili. Kráska podstúpila niekoľko umelých oplodnení, neúspešne. O jedno bábätko aj prišla. Teraz ako 46-ročná sa konečne chváli tehotenským bruškom a o pár mesiacov aj svojím prvým potomkom. Aký je váš názor na pôrod po štyridsiatke?

Adriana Sklenaříková-Karembeu

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie