Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šaty princeznej Charlotte spôsobili ošiaľ: Z obchodov zmizli vo všetkých veľkostiach
Zdielať na

Šaty princeznej Charlotte spôsobili ošiaľ: Z obchodov zmizli vo všetkých veľkostiach

Zdroj: Profimedia

Má iba dva roky a už je z nej malá módna ikona! Rozkošné dievčatko najnovšie spôsobilo doslova hystériu, keď sa objavilo v týchto krásnych šatách.

Keď sa pyšný ocko William vybral do pôrodnice navštíviť svoju manželku a novonarodeného synčeka, zobral so sebou aj jeho starších súrodencov. Malá Charlotte bola v svetlomodrých šatách doslova na zjedenie, pozrite sa!

Princezná Charlotte odcupkala navštíviť svojho bračeka v rozkošných bledomodrých šatách s jemnou kvetinovou potlačou a bielym golierikom. Keď sa jej fotografie objavili v médiách, módu milujúce matky začali okamžite pátrať, kde sa dajú zohnať. 

Profimedia

​Tieto chutné letné šaty vyrába značka Little Alice London, ktorú založila bývalá spolužiačka a dlhoročná kamarátka Kate, Alice Avenel.

https://www.instagram.com/p/BVaTmyngrAS/?utm_source=ig_embed 

Detské šaty stoja 45 libier a obchod ich ponúka od veľkosti 6 mesiacov dž do 6 rokov. Ako správne tušíte, momentálne sú šaty beznádejne vypredané vo všetkých veľkostiach.

Profimedia

Charlotte bola neuveriteľne rozkošná a okolostojacim novinárom a fotografom mávala jedna radosť. Čo poviete na jej šaty, páčia sa aj vám?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie