Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako je možné, že krátko po pôrode Kate vyzerala takto? Poznáme jej tajomstvo!
Zdielať na

Ako je možné, že krátko po pôrode Kate vyzerala takto? Poznáme jej tajomstvo!

Zdroj: Profimedia

Niektoré ženy majú rýchly pôrod, iné sa poriadne vytrápia. Ale vyzerať iba pár hodín po pôrode absolútne dokonalo, to dokáže snáď iba Kate Middleton. Čo je za tým?

Tak, ako pri predošlých ratolestiach, aj po narodení tretieho potomka sa Kate v nemocnici dlho neohriala. Presne po siedmich hodinách slávnostne opustila nemocnicu s novorodencom na rukách v sprievode svojho manžela. Aj vy sa pýtate, ako sa dá toto zvládnuť?

Podľa britských médií trval pôrod približne päť hodín a prebehol úplne bez problémov, dokonca Kate nepotrebovala ani žiadne utišujúce prostriedky. Celý svet sa diví, ako je možné, že vojvodkyňa už tretí pôrod absolvovala tak hladko.

Keď sa Kate objavila vo dverách nemocnice so synčekom na rukách v doprovode princa Williama, všetkým padla sánka. Ako aj pri predchádzajúcich pôrodoch, tak aj teraz bola Kate krásne upravená, nalíčená a  v červených šatách s bielym čipkovaným golierikom vyzerala fantasticky. Šťastná a vysmiata ochotne pózovala na všetky strany.

https://www.instagram.com/p/Bh7C5VUDBSc/?hl=en&taken-by=katemiddletonphotos 

Je pravda, že Kate mala starostlivosť a služby na najvyššej úrovni, mala pri sebe svoju vizážistku, spravili jej dokonalé vlasy, avšak za jej spokojnosťou a pohodou tak krátko po pôrode, je niečo iné!

https://www.instagram.com/p/Bh68_Mwjfqj/?hl=en&taken-by=katemiddletonphotos

Čo jej pomohlo najviac?

Podľa zdrojov z kráľovského paláca, Kate zvolila hypnopôrod, čo je špeciálna metóda, ktorá umožňuje kratšie a pohodlnejšie porodiť bez výrazných bolestí, takže sa zároveň znižuje potreba utišujúcich liekov. Rodička sa podrobí kombinácii hypnoterapie, relaxácie a dýchacích techník. Účelom tzv. hypnopôrodu je, aby sa mamička počas náročného aktu úplne uvoľnila a mala oveľa menší strach.

Kate práve týmto spôsobom priviedla na svet aj princa Georga (4) a dcérku Charlotte (2). Kate nie je jediná osobnosť, ktorá na tento typ pôrodu nedá dopustiť. Rovnako vraj rodila napríklad Angelina Jolie (42) aj Gisele Bündchen (37).

Porodiť dieťa pomocou tejto metódy sa dá aj na Slovensku, väčšinou však iba v súkromných pôrodniciach, kde majú nielen dostatočné vybavenie, ale najmä dokážu rodičke zabezpečiť maximálne súkromie, čo si hypnopôrod rozhodne vyžaduje.

Po všetkých troch pôrodoch vyzerala Kate úžasne a po pár hodinách opustila nemocnicu...

https://www.instagram.com/p/Bh7SSmLjWpo/?hl=en&taken-by=katemiddletonphotos

Kate opäť raz prirovnali k Diane, ktorá si v červeno-bielom outfite niesla z pôrodnice Harryho.

https://www.instagram.com/p/Bh8BUEYDBZ_/?hl=en&taken-by=katemiddletonphotos

Súvisiace články

Najčítanejšie