Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pochválila sa tým, čo iné skrývajú: Za tieto odvážne fotky jej ženy ďakujú!
Zdielať na

Pochválila sa tým, čo iné skrývajú: Za tieto odvážne fotky jej ženy ďakujú!

Zdroj: Instagram/sheisalwaysenough

Vďaka týmto fotografiám sa dvojnásobná matka stala hviezdou Instagramu. „Milujte svoje telá a buďte na seba pyšné!“ odkazuje ženám, ktoré aj vďaka nej získali späť svoje sebavedomie.

Lisa Wilson (28) z Michiganu sa trápila svojou zmenenou postavou po pôrodoch tak, ako mnohé iné matky. Dnes je šťastná ako nikdy predtým a svoje strie a ovisnutú kožu s hrdosťou ukazuje svetu!

Už sa vidí úplne inak

Lisa tvrdí, že to boli práve jej dcérky, ktoré jej vrátili sebavedomie a naučili ju pozerať sa na svoje telo úplne inými očami. Často ju chytali za ovisnuté bruško a kládli jej zvedavé otázky. Lisa si uvedomila, že nechce deťom hovoriť, že je to škaredé a že po pôrode jej telo stratilo tvar, mohla by tak negatívne pocity zo svojho tela preniesť aj na ne, čo určite nechcela.

youtube/Euro News

„Posadila som sa a spýtala som sa sama seba, prečo mám také obavy zo svojich strií a natiahnutej kože? Všetky tieto „nedostatky“ na našich telách sú iba stopami, značkami od našich detí, ktoré milujeme najviac na svete. Dnes som hrdá na každú jednu striu, hrčku, či kilo navyše. Je to také oslobodzujúce...“ napísala na svojom Instagrame, kde pravidelne zverejňuje svoje fotografie a matky z celého sveta jej ďakujú. Aj o tomto je materinská láska!

youtube/Euro News

​https://www.instagram.com/p/BbIWA1xBZlE/?taken-by=sheisalwaysenough

https://www.instagram.com/p/BXMF_9EhZ6L/?taken-by=sheisalwaysenough

https://www.instagram.com/p/BbvN4slhs62/?taken-by=sheisalwaysenough

https://www.instagram.com/p/BTUWJeXl1L3/?taken-by=sheisalwaysenough

https://www.instagram.com/p/BUsGIdLFeIS/?taken-by=sheisalwaysenough 

Súvisiace články

Najčítanejšie