Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Obéznu študentku vysmiali za TENTO outfit: Reakcia jej mamy vás dostane!
Zdielať na

Obéznu študentku vysmiali za TENTO outfit: Reakcia jej mamy vás dostane!

Zdroj: twitter

Dievča na svojom vlastnom príklade ukázalo, ako vyzerá šikana medzi tínedžermi. Je smutné, ako si vedia ľudia ubližovať.

Bailey je presne taká istá dospievajúca študentka, ako jej rovesníci, akurát, že má nadváhu. Práve jej kilá navyše spôsobili, že si z nej začali spolužiaci uťahovať. A spravili to naozaj veľmi kruto.

Stredoškolská študentka Bailey prišla do v školy v šatách a netušila, že by práve jej outfit mohol vyvolať také šialenstvo. Niekto zo spolužiakov ju odfotil a detail jej silných nôh s posmešným popiskom zavesil na sociálnu sieť. 

Twitter

​Zachránila ju mama

Keď si dievča začali všetci obzerať a smiali sa jej, zistila, čo sa stalo a napísala svojej mame sms-ku s prosbou, aby jej priniesla do školy tričko a džínsy. Mama najskôr nechápala, čo sa deje, ale keď jej dcéra vysvetlila, že sa jej posmievajú, rýchlo konala.

Nesnažila sa ju upokojovať ani ľutovať, spýtala sa, či potrebuje aj iné topánky a sľúbila, že do sedem minút bude tam.

Tento príspevok bol zdieľaný aj preto, aby poukázal na to, akou formou sa mládež v dnešnej dobe šikanuje. Existuje mnoho prípadov, ktoré dopadli oveľa tragickejšie a deti si dokonca siahli aj na život.

Mnohí však našli v tomto posmešnom príspevku aj niečo pozitívne a vyzdvihli to, ako sa zachovala mama študentky. „Takto si predstavujem milujúcu a chápavú matku,“ napísala jedna z diskutujúcich.

Twitter

Súvisiace články

Najčítanejšie